30. Marta 2021.

Čović: Razmisliću da li ostajem u Zvezdi

Big Portal

On je za “BH portal” pričao mnogobrojnim temama, a između ostalog i svojoj budućnosti u klubu sa Malog Kalemegdana.

“Mandat u Zvezdi mi ističe na leto, a posle svega što sam prošao s koronom, dobro ću da razmislim o svemu dalje”, rekao je Čović.

Čović se dotakao i budžeta, za koji kaže da nikada nije bio veći od sedam miliona evra.

“Slušam kako se licitiraju ugovori naših igrača, trenera. Pominju se avioni, kamioni i silni milioni, a naš budžet nikada nije prešao više od 7.000.000 evra. Mi ne možemo da lažemo, jer moramo dva puta u sezoni da vršimo finansijski presek koji Evroliga pregleda preko svojih revizorskih kuća. Ako lažeš, biće sankcionisan.”

Čović je napravio i kratku rekapitulaciju tekuće sezone.

“U Evroligi smo možda više očekivali. Potpuno neuobičajena sezona, prvi put se sve ovo dešava s pandemijom. Bez navijača smo iz budžeta izbacili sumu od 2.000.000 do 3.000.000 evra. Navijači nam mnogo znače. Devet utakmica smo u Evroligi izgubili na jednu loptu. Imali smo plan da napadnemo plasman u Top 8, ali očigledno nismo dobro analizirali situaciju. Osim toga, mi smo do februara i Kupa Radivoja Koraća imali čak sedmoricu igrača zaraženih. Petorica su se u takmičarski ritam vraćali preko mesec dana. U ABA ligi sam zadovoljan rezultatima, približavamo se završnici sezone, nadam se da će završnica biti regularna, nama je ideja da ponovo osvojimo trofej”, istakao je predsednik Zvezde.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare