11. Augusta 2022.

Čović o Pešiću i Teodosiću: Trapavo, reprezentacija nije jedan igrač

Big Portal

Nebojša Čović smatra da je čitava situacija urađena prilično trapavo

Najavio je i da će se Pešić u ponedeljak oglasiti.

“Miloš je naš proizvod, proizvod FMP-a, sa Pešićem sam isto puno radio, što u nacionalnim selekcijama i Zvezdi. Nije nam to trebalo, način na koji je to urađeno je loš. Ali, selektor ima sva prava, treba da se setimo i da su neke naše selekcije sa sjajnim igračima, 2000. 2004. i 2005. godine zavšavale loše. I Teo i Kari su veoma iskusni. Trebalo je njih dvojica da samo to “ispeglaju”, ali čuo sam da će Pešić da se oglasi u ponedeljak”, rekao je Čović.

“Ali ono što me nervira je da u tabloidima pravimo nestabilnost i lošu atmosferu, ovaj nije dobar sa ovim, molio bih ljude da se primire, iako je egzotična tema, ali time ćemo napraviti samo štetu, svi treba da budemo uz reprezentaciju i da napravimo što bolji rezultat. Dajte da im pomognemo, a nećemo im pomoći, ako raspredamo po štampi celu tu priču. Način na koji je urađeno je trapav i pogrešan i time je otvorena Pandorina kutija”, rekao je Čović gostujući na RTS.

Istakao je da je dobro za našu selekciju što Nikola Jokić opet igra, ali da tim ne čini jedan igrač.

“Reprezentaciju nikada ne čini jedan igrač, a svaka ima svoju zvezdu, ali mora da ima 12 igrača koji imaju svoju hemiju. Dobro je da se Jokić vratio, kao i neki drugi. Moramo da vratimo kult reprezentacije. Važno je da odete na draft i u NBA, ali i da razmislite da ste potekli iz ove zemlje, imate obavezu prema njoj. Neki toga treba da se prisete”, završio je Čović.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare