Corsair donosi Elite LCD seriju AIO kulera - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Corsair donosi Elite LCD seriju AIO kulera

Corsair je predstavio nova H100i Elite LCD, H150i Elite LCD i H170i Elite LCD All-in-One CPU vodena hlađenja

Sva tri kulera imaju jednu zajedničku stvar, a to je 2.1-inčni LCD displej na telu pumpe.

Displej je sposoban da prikazuje veliki broj informacija, od podataka iz sistema do GIF-ova. LCD ekran je takođe dostupan i kao zasebna nadogradnja za Corsair iCUE Elite Capellix liniju kulera.

Sva tri nova CPU kulera su opremljena i novim ML RGB ELITE Series ventilatorima, koje krasi AirGuide tehnologija, RGB LED osvetljenje i veličina od 120mm i 140mm, sa crnim ili belim okvirima.

IPS LCD na novim Corsair Elite LCD AIO kulerima može da prikazuje statistiku, kao što je brzina okretanja ventilatora, temperatura sistema, a tu je mogućnost i prikaza prilagođenih fotografija. LCD displej oko sebe ima prsten od 24 individualnih ARGB LED svetala, koje je moguće prilagođavati preko Corsair iCUE softvera.

Corsair donosi Elite LCD seriju AIO kulera

Pored pomenutog dizajna, CORSAIR H100i, H150i i H170i ELITE LCD nude veliki izbor radijatora, od 240mm, 360mm i 420mm, što korisniku omogućava da pronađe kuler koji odgovara njegovom kućištu. Sve tri verzije AIO kulera su kompatibilne sa  LGA 115x, LGA 2066, AM4, sTRX4, kao i sa predstojećim LGA 1700 podnožjem za Intel Alder Lake.

Izvor: KitGuru

Danas objavljeno

Red Hat-ov CentOS Stream 9 Linux je stigao

V.R.

Upozorenje da hitno ažurirate podešavanja privatnosti na Android uređaju

V.R.

Slabo prihvatanje Windows 11 operativnog sistema

V.R.

Ostavite komentar