Cooler Master predstavlja NR200P liniju kućišta u četiri nove boje - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

Cooler Master predstavlja NR200P liniju kućišta u četiri nove boje

Cooler Master je predstavio osveženu liniju MasterBox NR200P kućišta, koja sada stiže u četiri nove boje. Boje su izabrane preko glasanja na Redditu i predstavljaju novi vizuelni identitet kompanije.

Četiri boje, u kojima će NR200P kućišta biti dostupna, su Flamingo Pink, Caribbean Blue, Sunset Orange i Nightshade Purple.

Sve četiri nove varijante implementiraju prepoznatljive vrednosti MasterBox NR200P serije, što uključuje pametno izabrane mere očuvanja prostora, kako bi se kreiralo kućište koje ima neprevaziđenu kompatibilnost u odnosu na svoju veličinu. Sve je pažljivo smešteno u prostor zapremine 18 litara, kako bi se maksimizovala kompatibilnost komponenti, termalna efikasnost i lakoća sklapanja/montiranja komponenti.


NR200P linija stiže u ATX formatu, sa izborom različitih panela sa strane. Tu su “venteed steel” za neograničeni protok vazduha ili kaljeno staklo za otkrivanje unutrašnjosti i pregled komponenti.

Kućišta imaju dva 120mm Sickleflow ventilatora i mogu ukupno da prime sedam ventilatora. Tu je i mogućnost instaliranja CPU kulera visine do 155mm i radijatora dužine do 280mm. Podrška za troslojni GPU, maksimalne dužine do 330mm i širine do 156mm. omogućava instaliranje najnovijih grafičkih karti.

Cooler Master NR200P varijante kućišta će se u prodaji naći od avgusta, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 110 evra u Evropi.

Izvor: Cooler Master

Danas objavljeno

G.Skill najavljuje Ripjaws S5 seriju DDR5 memorija

Vanja A

Gigabyte Z690 AERO D kombinuje funkcionalnost sa vrhunskom estetikom

Vanja A

NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa

Vanja A

Ostavite komentar