Cooler Master predstavlja novu liniju hlađenja - MasterLiquid Illusion - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Cooler Master predstavlja novu liniju hlađenja – MasterLiquid Illusion

Kompanija Cooler Master je predstavila MasterLiquid Illusion – novu liniju hlađenja koju karakterišu izuzetan izgled i i nova “lightning” tehnologija. Dostupni su modeli MasterLiquid ML240 Illusion, ML360 Illusion i ML240 Illusion White Edition.

MasterLiquid Illusion linija je dostupna sa veličinama radijatora od 240mm i 360mm, a hlađenja karakteriše 12 Addressable RGB LED svetala, integrisanih na novu prozirnu pumpu. U kombinaciji sa MasterFan MF120 Halo ventilatorima, opremljenim sa 24 individualna LED-a po fanu, funkcije osvetljenja kod ove linije kulera su još primamljivije ljubiteljima vizuelnih elemenata.

cm2_90.jpgPored vizuelnog identiteta, MasterLiquid Illusion seriju krase i odlične performanse hlađenja. Tu je Dual Chamber Pump treće generacije, dizajnirana za optimizovane performanse, prošireni kanali za provođenje vode na radijatrorima kako bi se povećala površina hlađenja, MasterPlus+ Software za kontrolu Addressable Gen 2 RGB funkcija sa 24 individualna ARGB LED-a i drugo.

MasterLiquid ML240 Illusion i MasterLiquid ML240 Illusion White Edition hlađenja će biti dostupna od sredine aprila, po početnoj ceni od 120 evra. MasterLiquid ML360 Illusion će se od sredine aprila nuditi po preporučenoj ceni od 140 evra.Izvor: Cooler Master

Danas objavljeno

Rastavljanje iPhone 13 Pro otkriva 3095mAh bateriju i Qualcomm X60 5G modem

Zeljka

Samsung Galaxy S22 Ultra – novi dizajn i nekoliko zanimljivosti

Zeljka

Poznato kada izlaze Apple AR naočare i koliko će koštati

Zeljka

Ostavite komentar