Cooler Master predstavlja MasterBox 540 i MasterBox MB600L V2 kućišta - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Cooler Master predstavlja MasterBox 540 i MasterBox MB600L V2 kućišta

Cooler Master je svoju liniju kućišta proširio modelima MasterBox 540 i MasterBox MB600L V2. Kućišta karakteriše optimizovan protok vazduha i estetska poboljšanja.

MasterBox 540 krasi živopisan dizajn sa prelivajućim bojama na prednjem panelu. Prisutne su prilagodljive ARGB trake, koje se mogu podešavati kako bi se poklapale sa šemom boja sistema unutar kućišta.

Kućište ima mogućnost za uklanjanje kompletmog gornjeg panela, što omogućava lakše instaliranje velikih radijatora, ventilatora u nudi bolji ukupan pristup komponentama.

MasterBox MB600L V2 kućište krasi izbrušena završnica i minimalistički Cooler Master šestougaonik. Ovo ATX PC kućište odlikuje visoka mogućnost nadogradnje, sa ventilacijom s prednje, zadnje i gornje strane. Opcioni RGB i ARGB ventilatori su instalirani iza prednjeg panela a kućište se može osvetliti i s prednje strane. Istovremeno se može montirati ukupno šest ventilatora.

cm2_89.jpg

Kućište je dostupno u varijantama sa panelom od kaljenog stakla sa strane ili čeličnim panelom, a tu je i opcija dodavanja ODD drajv slota.

MasterBox 540 kućište će biti dostupno od maja, po početnoj ceni od 109 evra, dok će MasterBox MB600L V2 imati početnu cenu od 52 evra i takođe će u ponudi na tržištu Evrope biti dostupno od maja.

Danas objavljeno

Svjetsko prvenstvo u Doti 2 na fudbalskom stadionu – klubovi putuju 100km zbog toga

Zeljka

Amazon otkriva datum objave i cijenu Huawei Nova 9 telefona u Evropi

Zeljka

Canalys: Samsung je isporučio najviše telefona tokom trećeg tromesečja

Zeljka

Ostavite komentar