Cooler Master najavljuje Chronos samit 2022 - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Cooler Master najavljuje Chronos samit 2022

Cooler Master, vodeći proizvođač desktop komponenti i perifernih uređaja, najavio je danas predstojeći Chronos Summit 2022.

Nemogućnost da prisustvuje fizičkim događajima zbog globalne pandemije primorala je Cooler Master da bude domaćin sopstvenog samita kako bi predstavili nove proizvode, projekte i usluge koji se ističu i u obliku i u funkciji.

Chronos samit će se održati u Metaverse na „Gather Town“. Koristeći Gather Town, Cooler Master donosi uzbuđenje prisustvovanja emisiji o tehnologiji iz stvarnog života sa zabavnim, interaktivnim preokretom. Sa sopstvenom 8-bitnom metropolom koja prima sve, od medijskih profesionalaca do poslovnih predstavnika, kreatora sadržaja i šire zajednice Cooler Master, kreirajte svoj avatar i istražite sve što Cooltropolis može da ponudi. Interagujte sa proizvodima, upoznajte se sa zaposlenima u Cooler Master-u i kompletirajte uskršnja jaja da biste osvojili nagrade.

• Gledajte keynote uživo na Twitch-u 16. februara (15:00 CST/ 08:00 CET, 15. 23:00 PST): https://www.twitch.tv/coolermaster
• Posetite stranicu događaja: https://summit.coolermaster.com
• Posetite događaj: https://linkto.cm/chronos-gather

Sledeći proizvodi će biti izloženi tokom događaja:

30th Anniversary SERIES

Chronos Summit je početak koji pruža uvid u prve nastavke Cooler Master serije proizvoda za 30. godišnjicu Limited Edition. Proslavite 30 godina inovacija i oblikovanja budućnosti sa ovom serijom proizvoda ograničenog izdanja!

V Platinum 1300 se vraća sa svojim izdanjem povodom 30. godišnjice kako bi pružio vrhunske performanse za sve tipove korisnika računara. Ova avangarda inovacija i razvoja napajanja nudi 80 PLUS Platinum sertifikat efikasnosti, potpuno modularno kabliranje, 100% japanske kondenzatore, visoku radnu temperaturu od 50℃ i hardverski baziran single/multi rail prekidač.
Vođen opsežnim istraživanjem, Hibrid 1 je kreiran da bolje odgovori na potrebe savremenih gejmera i kreativaca: fokusirajući se na zdravlje, interakciju i izražavanje. Hibrid 1 kombinuje prednosti komfornih kancelarijskih stolica sa trkačkim sedištima zasnovanim na podršci. Ova ideja je isporučena u simbiotičkom rešenju koje omogućava ergonomsko prilagođavanje korisnikovim željama za maksimalan protok vazduha tokom dužih sesija. U svetu udobnosti i izražaja, Hibrid 1 nudi najbolje od oba bez kompromisa.
 
MSRP 499 dolara

stolice.jpg

COSMOS serija je poznata po tome što pomera granice Cooler Master tehnologije kućišta. Uskoro u ograničenom izdanju je COSMOS C700M izdanje povodom 30. godišnjice. Redizajniran sa potpuno novom šemom boja kameleon boje, punim aluminijumskim ležištem za matičnu ploču, jedinstvenom značkom kućišta i drugim poboljšanjima dizajna, COSMOS C700M je spreman da podigne svestranost na nivou sandboka na sledeći nivo.
 

Kuite.jpg

Ostali proizvodi povodom 30. godišnjice::

• Mobius Fan 30th Anniversari Edition.
• MA824 30th Anniversari Edition.
• PL360 Flux 30th Anniversary Edition.
• Ergostand 30th Anniversary Edition.
• MX721 30th Anniversari Edition.
• MM712 30th Anniversary Edition.
• SH711 30th Anniversary Edition.
• MP511 30th Anniversary Edition.
• GD120 30th Anniversary Edition.
• GM27-FKS ARGB30th Anniversari Edition.KUĆIŠTA
HAF 700 EVO dolazi pažljivo projektovan da održi vrhunske toplotne performanse na tržištu i minimalne nivoe buke u konfiguraciji zaliha. Od ARGB usisnih lopatica od kaljenog stakla osvetljenih ivicama do bezgranične slobode u raznovrsnosti vazdušnog i vodenog hlađenja, kreirajte sopstveni sistem koji radi jednako efikasno kao što izgleda. Želite osamnaest ventilatora od 120 mm? Dual 360 radijator? 480mm radijatori? Izaberite svoj i učinite ga svojim.
 

Evo720.jpgNAPAJANJA
V SF Platinum 1100 / 1300 pruža iskustvo visokog kvaliteta koje ste očekivali od V serije u SFKS formatu. Uživajte u istim odličnim karakteristikama sa 80 Plus Platinum efikasnošću, potpuno modularnim kablovima, ventilatorom od 92 mm, kablovima visokih performansi 16AVG PCIe i 10-godišnjom garancijom. Ali sada možete imati ovu prvu najveću gustinu snage SF PSU u mini-IT kućištu. Sa V SF Platinum, V serija je sada održiva za slučajeve u rasponu od mini-IT pa sve do E-AT sistema. A sa uključenim nosačem, ova jedinica je kompatibilna sa svim njima.

NaslovnaV1100.jpg
HLAĐENJE
ML360 SUB-ZERO V2 je nadograđen novom kompaktnom „uradi sam“ pumpom, minimizirajući zvuk pumpe uz održavanje izuzetnih performansi bez sve veće količine. Niskoprofilni radijator ima povećanu gustinu ventilatora za odvođenje toplote izuzetno efikasno

cooling.jpg
Tastature
MK721 bežična mehanička tastatura je 60% dnevni pokretač koji postiže savršenu ravnotežu između forme i funkcije za rad i igru. Opremljen je hibridnom bežičnom vezom i univerzalnom kompatibilnošću sa operativnim sistemom i platformom za vrhunsku pogodnost, zajedno sa svim pogodnostima koje želite u svakodnevnoj tastaturi: mehaničkim prekidačima, namotanim kablom i trosmernim rotirajućim točkićima. Dodavajući još više osnovnim stvarima, MK721 je nova idealna tastatura za vaše kreativne ili igračke potrebe.

MSRP 129,99 dolara

Tastatura.jpgMiševi
MM712 je sledeća evolucija našeg prvog popularnog laganog miša, ujednačenog do prestiža lake težine. Zadržava sve iste profesionalne karakteristike svoje prethodne iteracije, MM711. Međutim, sve ovo radi dok odbacuje iseckanu šasiju, odlučujući se za bešavni profil bez rupa posebno dizajniran da ostane  
MSRP $69,99-$89,99
Ostali proizvodi uključuju:
• MM311
• MM310

Mi.jpg


Podloge za miša
Podloga za miša za igre MP511 je nadogradnja u svakom smislu te reči, besmislica, podloga za miš visokih performansi. Ključ je u legendarnoj CORDURA ® tkanini, poznatoj po odzivu, izdržljivosti i otpornosti na prskanje. Nema potrebe da brinete da će vam znoj, suze i energetska pića ugroziti performanse. Glatka najlonska mešavina obezbeđuje preciznost, dok šavovi protiv habanja sprečavaju dosadno ljuštenje. Čvrst i napravljen da traje, MP511 je dizajniran da poboljša vašu igru i poboljša kontrolu miša.
 
MSRP XL: 49,99 USD – 59,99 USD

Mousepad.jpg

Slušalice
SH711 bežične ANC slušalice isporučuju vrhunski kvalitet na svakom nivou da bi predstavile muziku u njenom najčistijem obliku. Dve vrste poništavanja buke, ANC i END, obezbeđuju neometanu jasnoću i kvalitet i u vašoj muzici i u vašim hands-free pozivima. I sa jedinstvenim dvokomornim dizajnom, vrhunski kvalitet zvuka je naziv igre. Dodajte tome zgodne kontrole na dodir i tri načina povezivanja za svoju udobnost, a SH711 se ne bavi bukom ili trikovima – već je sve u muzici.
 
MSRP 129,99 USD

Slualice.jpg
Monitori
GP27-FX je QHD monitor koji je deo nove vrste mini-LED proizvoda kompanije Cooler Master koji nude fenomenalne performanse za svoju cenu.

monitor_1.jpg

Stolice
Opremljen prvim haptičnim motorom na svetu optimizovanim da stane u višenamensku stolicu, Motion 1 pruža iskustvo 4D bioskopa i impresivnu igru direktno u udobnosti vaše sobe.
 
MSRP 2299 USD Komplet za štampu možete pronaći ovde.

stolice.jpg

ISKUSTVO

CMODX Mini ITX je jedinstven, modularan i kompaktan sistem visokih performansi koji ima punu snagu i odlikuje se vrhunskim materijalima i prilagodljivim šarenim panelima kako bi vaše podešavanje bilo popularno. Zamenljivi paneli daju najfleksibilnije ITX kućište ikada kada je reč o tome da vaš sistem bude zaista jedinstven i da se podudara sa šemom boja vaše stanice za igre/kreator.

MiniITX.jpgZasnovan na popularnom „Sneaker“ modu koji je kreirao i podneo JMDF na Cooler Master Case Mod World Series, Sneaker X je potpuno remasterisan i rekonstruisan vrhunski računar za igrice u obliku patike koji može da primi najnoviji vrh linijski CPU i GPU kao i AIO hladnjak.
Sneaker X je CMODX-ov pokušaj da razbije granice tradicionalnog faktora oblika kućišta i da predstavi veoma jedinstven, prilagodljiv i životni sistem koji zaista može da pokaže ko ste i postane centralni deo vaše kreativne/gejming stanice.

Prednarudžbe počinju u trećem kvartalu 2022.

patike.jpg
ORB X
Orb X je višenamenska radna stanica sa punim uranjanjem na umu. Elegantan, poluzatvoren radni prostor smešten je u potpuno automatizovanoj motorizovanoj kupoli šatla za vrhunsku privatnost.

orb.jpg

Benchmark.

Danas objavljeno

Aplikacija korišćenjem vještačke inteligencije pretvara vaše fotografije u anime likove

Vanja A

Xiaomi 13 se pojavio na zvaničnim renderima; Poznat novi datum objave

Vanja A

Atari predstavlja neobjavljenu arkadnu igru koja je bila preteška za prosječnog igrača, te davne 1982. godine

Vanja A

Ostavite komentar