Cooler Master, MSI i AMD u 'Play Fast, Play Cool' kampanji - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Cooler Master, MSI i AMD u ‘Play Fast, Play Cool’ kampanji

Kompanije Cooler Master, MSI i AMD su udružile snage kako bi otključale potencijale tehnologije procesiranja koje stižu sa AMD Ryzen 3000 serijom procesora treće generacije.

MSI je objavio novu kolekciju X570 matičnih ploča, dok je Cooler Master preuzeo sektor hlađenja i stabilizovanja sirove snage Ryzen 3000 serije. Zajedno, tri brenda obeležavaju početak #PlayFastPlayCool kampanje.

Play Fast, Play Cool kampanja se fokusira na prilagodljivost i svestranost X570 serije matičnih ploča. Kreatori PC sistema sada mogu da izaberu kako da kreiraju svoje sisteme kako bi najbolje odgovarali njihovim performansama i dugoročnim stabilnim kriterijumima. Tim “Play Fast” je oznaka za maksimalne performanse, sa korišćenjem PSIe 4.0 standarda, koji podržava AMD. S druge strane, “Play Cool” tim stabilizuje sistem i održava ga rashlađenim.

Kako bi se izvuklo najviše iz od AMD Ryzen 3000 serije i X570 matičnih ploča, potrebne su jake komponente za hlađenje sistema. Ovde na scenu stupa Cooler Master sa komponentama kao što su MasterLiquid ML240P Mirage AIO tečno hlađenje i V750 Gold napajanje, sa podrškom za pouzdan, siguran i tih rad sistema.

Kampanja #PlayFastPlayCool je trenutno aktivna, a više informacija je dostupno na ovoj adresi.

Izvor: Cooler Master

Danas objavljeno

Nintendo sprema “kontranapad”: PlayStation i Xbox dobijaju konkurenciju

Zeljka

Twitter navodno radi na ‘undo send’ funkciji

Zeljka

YouTube ukida suspenziju kanala Donalda Trampa?

Zeljka

Ostavite komentar