Čola nadmašio sva očekivanju na Kopaoniku - BIGportal.ba
Ex Yu

Čola nadmašio sva očekivanju na Kopaoniku

Peti Music Week festival na Kopaoniku otvoren je ovog vikenda koncertom najpopularnije mlade zvezde Aleksandre Prijović, dok je legenda muzičke scene Zdravko Čolić sinoć priredio nezaobravan spektakl i veče za pamćenje u prepunoj dvorani hotela Grand.

Publika je uživala u vrhunskoj audio-vizuelnoj produkciji koncerata za koju se pobrinuo Skymusic.

Čola je svojim vanvremenskim hitovima već od prvih taktova doveo atmosferu do usijanja.

Publika je u glas pevala sve njegove pesme, a posle nešto više od dva sata gromoglasni aplauz sprečio ga je da napusti scenu.

Zdravko Čolić je neumorno pevao sa svojom publikom svih generacija i svojim pevačkim bravurama ali i odličnom kondicijom još jednom pokazao zbog čega je najveća muzička zvezda na ovim prostorima.

Tokom prvog vikenda Music Week festivala na Kopaoniku su u koncertima ali i zimskim aktivnostima na snegu uživale i brojne poznate ličnosti.

Sledećeg vikenda sve posetioce svojim koncertima obradovaće Saša Matić i Svetlana Ceca Ražnatović, za koje se uveliko traži karta više.

Pored produkcijske kuće Skymusic i MK resorta, uz domaćina događaja hotela Grand, organizaciji festivala ove godine pridružuju se i hoteli Gorski, Angella i Putnik.

Music Week festival je već tokom prvog vikenda nadmašio sva očekivanja i opravdao epitet ekskluzivnog muzičkog događaja koji je prepoznat ne samo u Srbiji već i u zemljama okruženja, iz kojih svake godine tim povodom na Kopaonik dolazi sve veći broj gostiju.

Danas objavljeno

Ana Bekuta otkrila kome je pripala imovina Milutina Mrkonjića

Vanja A

Sa ovom ženom je Marinko Rokvić dobio vanbračnog sina!

Vanja A

Čola i Lokica već 40 godina ne pričaju

Vanja A

Ostavite komentar