Čola i Lokica već 40 godina ne pričaju - BIGportal.ba
Ex Yu

Čola i Lokica već 40 godina ne pričaju

Razlog je bizaran i za sve je kriva jedna rečenica

Nikada joj nije oprostio.

Zdravko Čolić Čola, jedna on najvećih regionalnih zvezda i Leposava Stefanović, poznatija kao Lokica, dugi niz godina bili su veliki prijatelji.

Lokica je sedamdesetih i osamdesetih godina zajedno sa plesnom grupom „Lokice“ nastupala sa Čolom, za kog je u više navrata istakla da ga gleda kao rođenog brata.

Međutim, u jednom trenutku je došlo do svađe koja traje 40 godina kasnije.

Čola se, naime, jako uvredio kada je Lokica rekla da nije talentovan za igru. Kada se vratio iz vojske, gde je otišao 1978, prestao je da priča sa njom, a ona je u više navrata istakla da joj je mnogo žao zbog toga.

„Kada smo snimali film ‘Pjevam danju, pjevam noću’, rekla sam reditelju Jovanu Ristiću da Zdravko nije talentovan za igru. Kako je to bio film o Čoli, reditelj mi je rekao da su svi, počev od prijatelja, kolega, pa i učiteljica ‘šećerili’ izjave o njemu, i da sam ja zapravo jedina koja kaže ono što svi vide – a to je da Zdravko ne zna da igra“, rekla je Lokica.

„Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta“, ispričala je Lokica za medije svojevremeno.

Nova.rs

Danas objavljeno

Ivana se zaigrala u fotošopu: Bivša članica grupe “Hurricane” našla se na meti kritika

Zeljka

Ilda o ODRASTANJU: Otkrila ko je bio strožiji roditelj i šta je otac rekao kada je počela da pjeva

Zeljka

Emina Jahović o BIVŠEM mužu, djeci i životu Istanbulu: “Usamljena sam”

Zeljka

Ostavite komentar