18. Novembra 2022.

CNN zabranio voditeljima alkohol nakon brojnih ispada u eteru

Big Portal

Kris Liht, novi izvršni direktor kabelovske mreže, rekao je zaposlenima na sastanku ove sedmice da konzumiranje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN-a u očima gledalaca, navodi se u tekstu “Varietyja” koji se poziva na neimenovano osoblje CNN-a. Restrikcije dolaze nakon što su CNN-ovi radnici poput Dona Lemona bili vidno pijani tokom novogodišnjih svečanosti.

Lemonove ludorije donijele su mu popularnost na društvenim mrežama.

Jedne godine probušio je uho uživo u eteru nakon što je otkucala ponoć, a tokom drugog emitovanja pijani Lemon izjavio je da je “odrastao muškarac” koji “može podijeliti svoje mišljenje na televiziji i to izluđuje ljude”.

https://twitter.com/GisellePhelps/status/1477153765505396737?s=20&t=GhLSq9EW2lKbFJpJ6LSkVQ

“Možete me poljubiti u dupe, nije me briga. Baš me briga”, rekao je Lemon tada.

Prvi doček Nove godine u eri novog izvršnog direktora

Čini se da Endi Koen, jedan od voditelja koji su izuzeti od zabrane, nije zadovoljan odlukom izvršnog direktora te je u svojoj emisiji u srijedu zvučao prkosno, obećavši da neće smanjiti konzumiranje alkohola na “Times Squareu” uprkos prijašnjim neugodnostima u novogodišnjoj noći.

https://www.instagram.com/p/CXTpSGlLVZx/

“Samo želim da znate da ćemo Anderson i ja partijati jače nego što smo ikad prije partijali u novogodišnjoj noći” rekao je energični Koen gledateljima, dok su njegovi gosti aplaudirali s odobravanjem, prenosi “Index”.

On je u srijedu pustio isječak prethodne novogodišnje emisije u kojoj svojoj trezvenosti govori: “Sajonara, gubitniče.” Komentar je zapravo bio dio Koenovog govora protiv tadašnjeg gradonačelnika Njujorka, Bila de Blasia. Voditelj je kasnije rekao da se “ne sjeća” svog govora o De Blasiju.

Ovogodišnji doček Nove godine biće prvi u eri novog izvršnog direktora, koja je započela početkom ove godine, nakon odlaska njegovog prethodnika Džefa Cukera, prenosi .

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare