6. Augusta 2021.

CNN otpustio tri radnika, dolazili na posao nevakcinisani

Big Portal

Objavu o otkazu dao je predsjednik CNN-a Džef Zaker, prema službenim porukama koje je poslao zaposlenima danas, u čiji uvid je imao list “Hil”.

“Prošle nedjelje, bili smo svjesni o troje zaposlenih koji dolaze na posao nevakcinisani. Da budem jasan – po ovom pitanju imamo nultu toleranciju”, rekao je Zaker.

CNN ne zahtijeva od zaposlenih dokaz o vakcinaciji, međutim, radnici moraju da budu potpuno vakcinisani ukoliko žele da rade u kancelariji ili na terenu.

Zaker očekuje da će potvrda o vakcinaciji biti neophodna u narednih nekoliko nedjelja, a zvaničan povratak zaposlenih u prostorije CNN-a je pomjeren za 7. septembar zbog povećanja u broju oboljelih od kovida-19 u SAD.

Predsjednik CNN je rekao da svi koji dolaze u kancelarije u Los Anđelesu, Vašingtonu i Atlanti, od danas moraju da nose maske, bez obzira na vakcinacioni status.

“Hil” dodaje da još neki američki mediji, poput “Vašington posta” i “Vašington Egzeminera” zahtijevaju od radnika da budu vakcinisani prije dolaska u kancelarije.

(Tanjug)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare