13. Aprila 2021.

CNN opet laže?

Big Portal

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova je ukazala da je CNN koristio snimke ukrajinskih tenkovskih jedinica tvrdeći da su deo ruske armije.

“Dragi CNN i tvoje simpatično osoblje. Razumemo da nemate vremena da proveravate istinitost vesti zasnovanu na činjenicama. Toliko ste se zaglibili u ideološkoj borbi, zagledani u trijumf liberalizma, da ukrajinske tenkove, na ukrajinskoj železničkoj stanici, na kojoj stoje ukrajinski vagoni nazivate ruskim pripremama za rat. To je neprimereno”, poručila je Zaharova, prenosi Tass.

Prikazivanje lažnih snimaka za koje se tvrdi da su istiniti i povezani s nekim događajima, nije novina za CNN, a najbolji primer za to je i naša zemlja, kada je više puta dokazano da je ta medijska kuća koristila lažne snimke i slike kako bi podržala i opravdala NATO bobmardovanje SRJ.

Podsetimo, tenzije između Rusije i Ukrajine iz dana u dan stižu do sve većeg usijanja, budući da Rusija na području onoga što UKrajina naziva okupirane teritorije izvodi velike vojne manevre.

Ukrajina s druge strane, u pomoć mora da zove NATO, a SAD su već saopštile da su u krizno područje poslale dva ratna broda.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare