Clubhouse za Android je konačno stigao - evo kako da ga preuzmete - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Clubhouse za Android je konačno stigao – evo kako da ga preuzmete

Clubhouse je najnovija aplikacija u okviru grupe društvenih medija koja je postala poznata zbog svoje jedinstvene platforme samo za audio. Posle više od godinu dana ekskluzivnosti za iOS, sada je dostupan za Android korisnike.

Pokrenut u martu 2020. godine, Clubhouse je poput platforme za podkaste, na kojoj govornici mogu da budu domaćino tematskih “soba”, a drugi korisnici mogu slobodno da navrate i učestvuju u razgovorima. Možete da pratite teme i poznate ličnosti, a možda ćete imati priliku i da razgovarate sa nekim. Međutim, do skoro je bio dostupan samo za iPhone. Nedavno je kompanija potvrdila da aplikacija konačno dolazi na Android i od 10. maja, možete da se prijavite za nju.

Clubhouse za Android trenutno izlazi u SAD-u, a nakon toga slede zemlje engleskog govornog područja i ostatak sveta. Trenutno je u beta fazi, tako da neke funkcije možda neće biti prisutne ili neće funkcionisati kako je predviđeno. Zainteresovani se mogu unapred registrovati za rani pristup, nakon čega će na svoj Android pametni telefon moći da preuzmu aplikaciju Clubhouse. Iako nije jasno koliko je dugačka lista čekanja, možete da preskočite red ako vas postojeći korisnik pozove.

Danas objavljeno

EK nudi EK-Quantum Vector RTX 3080/3090 Lignum Edition vodene blokove

Zeljka

iOS dobija globalnu Picture-in-Picture podršku za YouTube

Zeljka

Samsung proizvodi savitiljive ekrane za Google

Zeljka

Ostavite komentar