20. Februara 2020.

CJENOVNIK POSTAO HIT NA INTERNETU Na kafu s Macom za 1.500 evra, a sve ostalo je MNOGO SKUPLJE

Big Portal

Da se u profesiji snašla fenomenalno govore i brojni pregledi, a osim što Macu vole vidjeti, mnogi obožavaoci joj i pišu sa pitanjima i ponudama.

Maca je kao najaktueniju temu ove nedjelje izvojila svoj cjenovnik, jer kako navodi, najviše ljudi koji su pregledali njene video-snimke pitaju je za cijenu.

U cijenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Vestern juniona, kako bi Maca sama procijenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.

Cijena je inače 1.500 evra, u cijenu su uračunata tri sata sa Macom i to bez seksa.
– Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern juniona, a pola na račun. Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom tri sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – počinje Maca.

Ovo su samo prvi koraci i cijene pri upoznavanju, za sve ostalo Maca traži mnogo veću svotu, a šta je uključeno u podrazumijevani novac prilikom odabira ostalih ponuda, Maca je naglasila da su cijene mnoogo veće.

Na primjer pojavljivanje u klubu! Kafa je najjeftinija opcija, svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 hiljade evra pa nadalje.

(Expresstabloid)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare