CJENOVNIK POSTAO HIT NA INTERNETU Na kafu s Macom za 1.500 evra, a sve ostalo je MNOGO SKUPLJE - BIGportal.ba
Ex Yu

CJENOVNIK POSTAO HIT NA INTERNETU Na kafu s Macom za 1.500 evra, a sve ostalo je MNOGO SKUPLJE

Senida Nurkić, javnosti poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je oformila svoj Jutjub kanal i tako od rijaliti zvijezde i pjevačice preimenovala sebe u Jutjuberku.

Da se u profesiji snašla fenomenalno govore i brojni pregledi, a osim što Macu vole vidjeti, mnogi obožavaoci joj i pišu sa pitanjima i ponudama.

Maca je kao najaktueniju temu ove nedjelje izvojila svoj cjenovnik, jer kako navodi, najviše ljudi koji su pregledali njene video-snimke pitaju je za cijenu.

U cijenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa Macom, a ko je ozbiljan i želi da uloži, prvo mora polovinu cifre da uplati preko Vestern juniona, kako bi Maca sama procijenila koliku želju konzument ima da provede na kafi sa Macom.

Cijena je inače 1.500 evra, u cijenu su uračunata tri sata sa Macom i to bez seksa.
– Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern juniona, a pola na račun. Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 evra. Tako je! Znači 1.500 evra ako hoćete da blejite sa Macom tri sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – počinje Maca.

Ovo su samo prvi koraci i cijene pri upoznavanju, za sve ostalo Maca traži mnogo veću svotu, a šta je uključeno u podrazumijevani novac prilikom odabira ostalih ponuda, Maca je naglasila da su cijene mnoogo veće.

Na primjer pojavljivanje u klubu! Kafa je najjeftinija opcija, svaki drugi oblik druženje košta od 2.500 hiljade evra pa nadalje.

(Expresstabloid)

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar