Čitala novine i saznala da njen suprug ima drugu ženu i djecu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Čitala novine i saznala da njen suprug ima drugu ženu i djecu

Korisnica TikToka @mamatoria28 zamolila je druge korisnike da podijele kako su saznali da ih je njihov bivši supružnik varao, a jedna žena šokirala je svojom pričom, prenosi Mirror.

Jedna majka četvoro djece ispričala je kako je saznala da je njen bivši suprug vara zbog obavještenja koje je pročitala u novinama.

U videu koji je pregledan gotovo 250 hiljada puta otkrila je da ima sjajnu priču te objasnila kako je njen brak završio nakon 10 godina.

“Tada bi u novinama objavljivali rođenja djece – ime roditelja, pol djeteta, datum rođenja i bolnicu. Tako sam vidjela ime svog supruga i neko drugo žensko ime”, započela je u svom videu te objasnila da je znala da je to njen suprug jer ima veoma neobično ime.

Odlučila je tada pogledati web stranicu bolnice, znajući da objavljuju fotografije novih beba.

“Upisala sam njihova imena i stvarno, dobili su dječaka prije nekoliko dana. I ne samo to, dobili su djevojčicu otprilike godinu i po”, objasnila je.

Poslije ovog videa, podijelila ih je još nekoliko koji su objašnjavali ostatak priče. Nakon što je napustila svog partnera, rekla je da se preselila u hotel sa svoje troje djece na nekoliko dana, prenosi “Vecernji.hr“.

Kada se sve smirilo, shvatila je da je zanemarila puno znakova, poput neobjašnjivih prekovremenih sati, izlazaka i jela u restoranima. Njen video brzo je prikupio desetine hiljada komentara, a mnogi su bili šokirani njenom pričom.

“Muškarci imaju cijeli drugi život. Kako to rade? Ne mogu se organizovati sa svojom jednom vezom i poslom kako treba”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga otkrila da je imala sličnu situaciju:

“To mi se dogodilo s bivšim zaručnikom. Do danas ne zna kako sam to saznala. Misli da mi je neko iz porodice rekao”.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Mladenci u Indiji krenuli na vjenčanje ploveći u loncu

Vanja A

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Vanja A

Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Vanja A

Ostavite komentar