Čistio je toalete, konobarisao, a danas je najpoželjniji glumac: Dame lude za njim, a on voli ovu koleginicu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Čistio je toalete, konobarisao, a danas je najpoželjniji glumac: Dame lude za njim, a on voli ovu koleginicu

Kerem i Hande zaljubili su se na snimanju serije, te su ubrzo ušli i u ljubavnu vezu

Turski glumac Kerem Bursin jedan je od najpopularnijih i najzavodljivijih glumaca u posljednje vrijeme, koji se posebno dopao ženskom dijelu publike kako zbog nevjerovatnog fizičkog izgleda, tako i zbog zavodljivog stava.

Glavna uloga u seriji “Pokucaj na moja vrata”, u kojoj mu je partnerka čuvena Hande Erčel, donela mu je veliku slavu i popularnost, ali i neverovatnu ljubav.

Kerem je rođen 4. juna 1987. godine u Istanbulu, a zbog prirode posla njegovog oca, morao je često da se seli, pa je zbog toga živeo u zemljama poput Indonezije, Škotske, Malezije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Amerike i mnogih drugih.

Posle srednje škole preselio se u Boston, gde je upisao fakultet. Studirao je marketing i komunikacije, te se kasnije opredelio za glumu, a studije glume završio je na koledžu u Los Anđelesu.

Nakon što je diplomirao, ostao je u Los Anđelesu gde je dobio mnogobrojne ponude za uloge. Dve godine je studirao glumu kod Karolin Pikman i Erika Morisa, koji važe za jedne od najtežih profesora glume, čiji su učenici bili i čuveni glumci Arnold Švarceneger i Džek Nikolson.

Dok je studirao, Herem je radio razne poslove. Radio je u teretani, gde je bio zadužen za higijenu, zatim je radio i kao vozač, konobar, a nije tajna da je jedan period radio kao čistač toaleta.

Izvor: telegraf

Danas objavljeno

Bred Pit i Emili Ratajkovski se viđaju

Zeljka

Šta se desilo Orlandu Blumu? Legolas potpuno neprepoznatljiv

Zeljka

Damijana Davida: “Gore od bolesti, danas je tužan dan”

Zeljka

Ostavite komentar