Cipoloni spot ukrasio: Anastasija objavila singl "Volim te" - BIGportal.ba
Ex Yu

Cipoloni spot ukrasio: Anastasija objavila singl “Volim te”

“Volim te” je jedna od onih pesama u kojima svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe – izjavila je Anastasija Ražnatovi

USRED pandemije kovida-19, ćerka folk zvezde Cece Ražnatović, mlada pevačica, ali i model Anastasija Ražnatović, objavila je novi singl “Volim te”. Ovo je, posle numere “Rane”, koja ima 67 miliona pregleda na “Jutjubu”, druga pesma sa Anastasijinog prvog albuma, na kojem je radila šest meseci. Tasa je za glavnog junaka spota pesme “Volim te” izabrala manekena Simona Cipolonija, sa kojim prikazuje ljubavnu dramu.

– “Volim te” je jedna od onih pesama u kojima svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe – izjavila je Anastasija, koja je sve iznela sama. – Žene koje jako vole, ali su u isto vreme vrlo dostojanstvene i ne prezaju od toga da prekinu bilo šta što ih čini tužnim. Melodija je hitična.

Mlada pevačica naglašava da joj mnoge stvari nisu išle u korist, te da je nekoliko puta odlagala snimanje spota. Anastasija je, baš kao i za numeru “Savršen par”, sama napisala tekst, a sa njom su zajedno radili Milan Radulović Laća i Benjamin Krnetić.

Foto: Nemanja Novaković

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

“Doživjeli smo linč!” Prva izjava Romane Panić nakon deportacije iz Brizbejna!

D

NIKOLINA PIŠEK POSLIJE DRAME U HRVATSKOJ: Nije prvi put da me vrijeđaju jer sam udata za Srbina

D

NAJPROVOKATIVNIJI SPOT MILICE PAVLOVIĆ: Pjevačica raspametila obožavaoce (VIDEO)

D

Ostavite komentar