Cicipas: Šta se desilo kada su igrali Đoković i Mari? Provjerite mi - BIGportal.ba
Sport Tenis

Cicipas: Šta se desilo kada su igrali Đoković i Mari? Provjerite mi

Stefanos Cicipas imao je pitanje za novinare na konferenciji posle meča drugog kola.

Naravno, skoro svako pitanje bilo je o njegovim pauzama za toalet.

Ponovo je skrenuo pažnju na sebe, pošto je bio osam minuta u toaletu.

Sada je on imao pitanje za novinare.

“Imam pitanje za vas. Ne gledam tuđa posla, ali setio sam se nečega. Sećam se šta sam gledao kada sam bio mlađi. Možete li molim vas da mi proverite šta se desilo kada su Endi Mari i Novak Đoković igrali u finalu US Opena, pre petog seta, tu pauzu. Možete li da proverite koliko se Mari zadržao i da mi javite“, pitao je Cicipas.

Novinar mu je odgovorio da je pauza bila tri minuta.

Cicipas je razočarano odgovorio samo: “Okej”.

Stefanos Cicipas prokomentarisao je izjavu Endija Marija posle njihovog meča.

Mari se bunio što se Cicipas dugo zadržao u toaletu, što je rekao na konferenciji za novinare i kasnije napisao na tviteru.

Britanac je rekao da je Džefu Bezosu potrebno manje vremena da ode u svemir, nego što je Cicipasu potrebno da završi šta ima u toaletu.

Sada je Cicipas posle pobede nad Manarinom dobio pitanje na konferenciji o tome.

“Pratio sam pravila. O tome bi trebalo da popričamo nas dvojica. Ništa nisam loše uradio, nisam prekršio pravila. Ne postoji pravilo koje kaže koliko smem da se zadržim u toaletu”, rekao je Cicipas i nastavio:

“Moram da se presvučem, lakši sam bez znoja koji se nakupi. Osećam se sveže i bolje jer nema znoja da mi upada u oči, da mi smeta na telu i prstima. Važno mi je da imam tu pauzu. Nekom nije, ali svako ima svoje vreme. Trudim se da se vratim što brže. Nekad mi je potrebno više vremena. To je sve. Nekom treba više od 25 sekundi između poena, svako ima svoje potrebe”.

Cicipas je rekao da se on nikada ne buni.

Nemam ništa protiv nijednog igrača i nikada se ne žalim. Roditelji su me naučili da ne gledam tuđa posla i da radim svoje. Ne razumem zašto igrači kritikuju druge igrače i to tokom meča. Meč je meč. Ništa nećeš promeniti. Samo ne razumem to. Sve sam uradio kako treba. Ako nisam, kaznite me“, zaključio je Stefanos priču na ovu temu.

Danas objavljeno

Bekam dovodi Mesija u Inter Majami

Vanja A

Remi Španije i Nemačke u E grupi, sve je još otvoreno!

Vanja A

Ože-Alijasim: Odrastali smo sanjajući o ovome

Vanja A

Ostavite komentar