Cicipas o smjeni na vrhu: Radimo na tome - BIGportal.ba
Sport Tenis

Cicipas o smjeni na vrhu: Radimo na tome

Stefanos Cicipas kaže da mlada generacije ne sme da čeka da se Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal povuku kako bi oni došli na vrh.

Cicipas, sedmi teniser sveta, spada među najtalentovanije igrače sveta i mnogi mu predviđaju prvo mesto na svetu.

Da bi bili bolje plasirani (mlada generacija), prvo moramo da prestignemo njih (Rodžera, Rafu i Novaka) što je prilično težak zadatak“, rekao je Cicipas i dodao:

Ali radimo na tome, kada kažem ‘mi’ mislim na mlade tenisere. Moj slogan glasi – ne čekaj priliku, stvori je. Tako da, volim da se suočim s preprekom. Mislim da nije dobro čekati jer se onda na neki način predate“.

Cicipas se u drugom delu sezone nalazi u lošoj formi, ali je na šljaci imao odlične rezultate. U maju ga je Đoković pobedio u finalu Madrida i posle toga je srpski teniser rekao da je Grk budućnost tenisa.

Počastvovan sam kada ostali teniser pričaju za mene da sam ja taj sledeći, zato što se sećam godina kada niko nije pričao o meni. Lepo je videti promene“.

Pojedini mediji preneli su da je Cicipas drugi najveći brend u Grčkoj posle Koka-Kole.

Ne znam da li je to tačno, nadam se da nije. Mislim, dobro je, ali rano je za tako nešto. Imam još mnogo da napredujem i mnogo trofeja da osvojim“.

Danas objavljeno

Srbija ispustila Njemačku – četvrtfinale pod znakom pitanja

Vanja A

Đoković: Velika brojka, velika čast

Vanja A

Novak ekspresno vratio Srbiju u igru

Vanja A

Ostavite komentar