Četvorica napala dvojicu policajaca u Trebinju - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Četvorica napala dvojicu policajaca u Trebinju

Četiri lica fizički su napala dvojicu pripadnika trebinjske policije kada su zaustavili automobil “mercedes” i alkotestirali vozača, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Napad se dogodio juče u 21.20 časova, a policajci su zadobili povrede koje je evidentirala Služba hitne medicinske pomoći u Trebinju.

Iz Policijske upravce Trebinje navode da je u trenutku alkotestiranja policijskim službenicima prišlo lice inicijala M.H. iz Trebinja, koje je prvo verbalno, a nakon toga i fizički napalo policijske službenike.

Dok su policijski službenici nastojali da lice M.H. smire i liše slobode, u napad na policijske službenike priključila su se još tri lica inicijala S.L. iz Trebinja i S.Č. i M.V. iz Nikšića.

Policijski službenici su sva lica alkotestirali i testirali na prisustvo droge i psihoaktivnih lijekova.

“Testovi su pokazali da je lice čiji su inicijali M.H. imalo 1,25 promila alkohola u krvi, lice S.Č. 1,22, M.V. 1,09 i lice S.L. 0,58 promila alkohola u krvi, a kod M.H. i M.V. utvrđeno je da su bili pod dejstvom psihoaktivne supstance amfetamin“, navodi se u saopštenju.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se dokumentuje krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje i da se u redovnoj proceduri podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Danas objavljeno

Uvode lokdaun za nevakcinisane; moći će na ulicu samo u izuzetnim slučajevima

M.

Šestoro mrtvih u požaru u Brčkom

M.

Od korone u UKC-u preminula djevojka od 27 godina

M.

Ostavite komentar