Četvorica igrača Premijer lige prekršila mjere - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Četvorica igrača Premijer lige prekršila mjere

Trojica fudbalera Totenhema i jedan iz Vest Hema prekršila su pravila vezana za koronavirus okupljajući se na kućnoj zabavi tokom Božića.

Ovo otkriće usledilo je nakon što je Premijer liga bila prinuđena da odloži još jednu utakmicu ove nedelje, duel Barnlija i Fulama, zbog koronavirusa.

Reč je o triju iz Totenhema, đovaniju Lo Selsu, Eriku Lameli i Serhiju Regilon, kao i igraču Vest Hema Manuelu Lansiniju.

Totenhem i Vest Hem osudili su ponašanje svojih igrača koji su otkriveni nakon što je fotografija objavljena na društvenim mrežama.

“Izutetno smo razočarani i najoštrije osuđujemo sliku na kojoj su naši igrači sa porodicama i prijateljima zajedno na Božiću, posebno jer znamo koliko se svi širom zemlje žrtvuju da budu bezbedni tokom praznika”, naveo je Totenhem.

Nijedan od trojice igrača Totenhema nije započeo današnji meč protiv Lidsa, iako je Regilon bio na klupi.

“Pravila su jasna, nema izuzetaka, redovno podsećamo sve svoje igrače i članove stručnog štaba na protokole i na odogovrnost da moraju da daju primer. Ovo će se rešavati interno”, naveo je Totenhem.

Vest Hem je saopštio da je razočaran Lansinijem i da ga je “snažno podsetio na odgovornost da mora poštovati protokole”.

Danas objavljeno

Medvedev: Kakav psiholog, više su mi pomogle Novakove riječi

Zeljka

Novakova 344. nedjelja, Federer pada

Zeljka

Šta je sa Mesijem? Post kao prije 16 godina

Zeljka

Ostavite komentar