13. Marta 2020.

Četiri stvari koje svaka žena mora da zna o seksu

Big Portal

Sada govorimo o “onim stvarima”….

Zadržavanje mokraće

Žene koje u potpunosti znaju svoje tijelo znaju da im zadržavanje mokraće omogućava bolji seks i više uzbuđenja. Zbog toga ne idu u toalet prije odnosa. Orgazmi su na ovaj način još intenzivniji, jer žena zadržava urin stišćući svoje vaginalne mišiće.

Nešto veći problem nastaje kada žena želi da se malo više stisne nakon seksa, što obično dovodi do ugodnog sna u toplom zagrljaju partnera. Prema mišljenju stručnjaka, ovo je vrlo glupo učiniti ako morate da oslobodite bešiku, jer može doći do infekcije uretre.

Zbog toga vam savjetujemo da odete u kupatilo i ispraznite bešiku. Bez brige, muškarac će vas i dalje čekati u krevetu, što znači da nećete biti lišeni toplog zagrljaja.

Muškarac postaje pospan nakon orgazma

Tako je, drage dame, kada muškarac doživi ejakulaciju, postaje veoma pospan i umoran. Zbog toga se mnogi sportistima savjetuje apstinencija prije važnih mečeva. Isto će biti i sa vašim muškarcem. Naravno, to ne znači da je lijen, pa ga nemojte smatrati takvim. To znači samo sasvim normalna tjelesna reakcija kod koje mišići rade vrlo brzo tokom ejakulacije.

Kada je ejakulacija završena, muško se tijelo smiruje, a zatim hormoni sna počinju da se luče. To vam takođe objašnjavamo zbog činjenice da se nećete začuditi kad ga nađete u stanju spavanja po dolasku iz kupatila. Međutim, ako ne želite da zaspi, smanjite vrijeme u kupatilu, piše Ljepota i zdravlje

Ponekad je dobro samo dati

Iako kažu da je seks obostrana stvar između dva partnera, gde nema mjesta egoizmu, ali egoizam koji bismo radije nazvali “uživanje u partnerovom zadovoljstvu” ponekad je više od sjajne seksualne prakse koju nikad ne zaboravljate.

To, naravno, znači da pružate zadovoljstva, a zauzvrat ne tražite ništa, ili još bolje, ne očekujte apsolutno ništa zauzvrat. Obavite nezaboravan oralni seks za njega da ejakulira i naučite da uživate u njegovom uživanju. Trebalo bi da vas uzbudi činjenica da ste ga probudili. I neka njegov orgazam bude i vaš orgazam.

Seks se tokom godina poboljšava

Ako se sjećate svojih seksualnih početaka, bez sumnje izgledaju jako zabavno, jer za dobar seks je potrebna vježba. Ne slažemo se sa teorijom da seks postaje dosadan tokom godina, naravno ako su oba partnera svjesna da seks ne treba shvatiti samo kao rekreaciju i zakonsku dužnost.

Ako imate seksualne odnose sa uključenom maštom i sa partnerom sa kojim se stvarno slažemo, kvalitet seksualnih odnosa biće svake godine sve bolji. Pogotovo ako uvijek dodamo nešto novo i odvojimo vremena za uživanje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare