Četiri osobe preminule od virusa korona u Srpskoj - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Četiri osobe preminule od virusa korona u Srpskoj

U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminula četiri pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo novog korona virusa. Riječ o dvije žene i dva muškarca.

Kako je navedeno u saopštenju UKC-a RS, preminula je sedamdesetdvogodišnja žena iz Banjaluke koja je imala više udruženih oboljenja, a liječena je u Odjeljenju intenzivne njege “Covid 19” od 15.4.2020. godine.

Druga preminula je šezdesettrogodišnja žena iz Gradiške, koja je imala više hroničnih udruženih oboljenja, a liječena u Odjeljenju intenzivne njege “Covid 19” od 27.4.2020.godine.

Treći pacijent je četrdesetosmogodišnji muškarac iz Srbca koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja, a pacijent je liječen u Odjeljenju “Covid 19” Klinike za infektivne bolesti od 28.4.2020.godine.

Četvrti preminuli je šezdesetpetogodišnji muškarac iz Banjaluke koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja, a liječen je u Odjeljenju intenzivne njege “Covid 19” od 29.4.2020.godine.

Prema posljednjim podacima u Republici Srpskoj je virus korona potvrđen kod 767 osoba, dok se od istog oporavila 381 osoba.

U Republici Srpskoj 34 osobe je preminulo od posljedica Covida-19.

NN

Danas objavljeno

Protesti protiv kovid mjera u Ljubljani

M.

“Sudija svjesno prekršio zakon” Draganu Borovčaninu 16 mjeseci zatvora

M.

“Kovid propusnice su samo početak, nećemo tu stati”

M.

Ostavite komentar