Četiri horoskopska znaka koji opraštaju baš sve - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Četiri horoskopska znaka koji opraštaju baš sve

IAKO vi možda ne možete ni zamisliti opraštanje nekim osobama koje su vas jako povrijedile, osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima opraštaju baš svima. One to rade zbog sopstvenog mira i snažnog vjerovanja da su svi ljudi duboko u sebi dobri.

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

Vaga

Pod cijenu da izbjegnu sukob i svađu, Vage su spremne sve oprostiti. Ipak, Vage nisu naivne pa će vas, ako ste ih jednom razočarali, držati na distanci kako se to ne bi ponovilo.

Vodolija

Iako su vrlo hiroviti i ponekad čak i agresivni, Vodolije se vrlo brzo odljute jer su skloni racionaliziranju svake situacije kako bi je opravdali sami sebi. Oni vam neće reći da su vam oprostili, ali će vam s vremenom to pokazati držeći se na distanci poput Vaga.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svoje izražene emocionalnosti vrlo se brzo uvrijede, ali vrlo brzo i opraštaju. One nakon nekog vremena pronađu opravdanje baš za svakoga što ponekad i nije najbolje, no one su jednostavno takve.

Rak

Iz istog razloga kao Ribe, Rakovi vođeni emocijama uvijek uspiju skupiti dovoljno snage da oproste i onima koji su ih jako povrijedili. Njima je najvažnije da ni s kim nisu u svađi i da im u životu vlada mir, što neki često znaju zloupotrebljavati.

 

Index

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar