15. Februara 2022.

ČETIRI GODINE RADIO 20 MINUTA: Tužio firmu za DOSADU NA POSLU I DOBIO 40 000 EVRA

Big Portal

Francuz je nakon četvorogodišnjeg trpljenja i lošeg osećaja koji je imao na poslu, tužio firmu za zanemarivanje i dobio ogromnu odštetu.

Neki ljudi su pravi srećnici kada je posao u pitanju! Dok pojedini teško pronalaze mesto za rad, drugi napuštaju radna mesta koja bi mnogi poželeli. To je slučaj i jednog Francuza koji je tužio svoju firmu jer mu je posao bio dosadan, a osećao se kao da nije zaradio svoju platu. Frederik Denar radio je za  francuskog proizvođača luksuznih parfema, Interparfums, a firma će sada morati da mu isplatiti 40.000 evra jer je sud presudio u njegovu korist.

– Nisam imao više energije ni za šta. Osećao sam se krivim i bilo me je sramota što nisam zaradio za platu, a dobio sam je. Imao sam utisak da sam nevidiljiv u firmi – rekao je Frederik na sudu, prenosi Mondo.

Denar je 2020. godine nezadovoljan poslom koji obavlja, podneo tužbu sudu i tražio 360.000 evra odštete i štete. Sud se složio da je “zanemarivanje oblik uznemiravanja”, a presudu je krajem 2020. godine potvrdio Žalbeni sud i dodeljena mu je odšteta od 40.000 evra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare