Cetinskom otkazan koncert, nije pristao na kovid propusnice - BIGportal.ba
Ex Yu

Cetinskom otkazan koncert, nije pristao na kovid propusnice

Koncert Tonija Cetinskog u Zadru, 22. decembra, otkazan je.

Saopštenje o otkazanom koncertu poslala je Turistička zajednica Grada Zadra, piše Zadarski.hr.

“Iako je praznični koncert dogovoren za 22. decembar s promotivnom firmom koja zastupa Tonija Cetinskog trebalo da prođe u najljepšem prazničnom raspoloženju, što i vjerujemo da bi se u objektivno normalnim okolnostima i ostvarilo, od strane pjevača su u medijima nažalost izlazile izjave koje su u kontradikciji s preuzetim obavezama organizatora koje se odnose na propisane mjere uslovljene pandemijom”, piše u saopštenju.

“Želja nam je da našim sugrađanima priuštimo radosne sadržaje, u čemu ćemo zasigurno uspjeti, ali prvenstveno poštujemo zdravlje i sigurnost naših sugrađana. Svako ima pravo na svoje mišljenje i stavove koje treba poštovati, ali u uređenom sistemu i ovoj, za svih izazovnoj i složenoj situaciji, moramo se držati propisanih mjera donesenih od strane Nacionalnog stožera”, naveli su.

Na kraju saopštenja, organizatori događaja u Zadru zahvalili su se Cetinskom na saradnji, ali su i rekli kako će se u terminu njegovog koncerta zakazati neki drugi izvođač.

“Koncerta ipak neće biti, te će se u istom terminu ugovoriti novi izvođač”, napisali su i dodali da se nadaju da će se epidemiološka situacija poboljšati i da će Cetinski ipak jednom moći nastupati u Zadru.

Podsjetimo, prije ovog zvaničnog saopštenja Toni je na Facebooku istakao da razmišlja o otkazivanju koncerta, ako će se ljudima na ulazu tražiti kovid propusnice.

“Izvinjavam se ovim putem svim građanima Zadra zbog ove neugodne situacije, u koju smo došli zbog mjera koje su na snazi. Nikako ne želim dijeliti svoju publiku na vakcinisane i nevakcinisane, niti bilo kako drugačije. Želio bih koncert bez podijela. Samo ljubav za sve. Stoga se nadam da ćemo uskoro održati koncert na kojem ćemo se svi moći družiti bez podijela”, objavio je pjevač nakon otkazanog koncerta.

(Telegraf)

Danas objavljeno

Barbara Šegetin priznala

Vanja A

Suzana Mančić otvorila dušu o pretpljenom nasilju

Vanja A

Naredne godine stiže nastavak „Munja“, zavirite na čas kod „Smilje Torture“

Vanja A

Ostavite komentar