“ČESTO SAM SAMA I OSJEĆAM SE USAMLJENO” Emina Jahović prvi put progovorila o bolnoj temi - BIGportal.ba
Ex Yu

“ČESTO SAM SAMA I OSJEĆAM SE USAMLJENO” Emina Jahović prvi put progovorila o bolnoj temi

Pjevačica Emina Jahović ima dva sina Jamana (12) i Javuza (8) sa kojima živi u Istanbulu, ali je zbog poslovnih obaveza često na relaciji Srbija-Turska.

Ona je sada istakla da joj je veoma žao što njeni sinovi ne govore srpski, već sa njima uglavnom priča na turskom.

– Stariji sin Jaman razumije i govori srpski, ali baš slabo. Smiješan je kada krene da priča na našem jeziku jer mnoge riječi izgovori nepravilno. S druge strane, mlađi sin Javuz odbija da nauči srpski i s njim komuniciram isključivo na turskom. Nedostaje mi da s djecom razgovaram na tečnom srpskom jeziku. Grdim ih na srpskom, pa nekada kažem i nešto što ne treba. To uvijek razumijju – našalila se Emina.

Takođe, ona je dodala da se njihovo djetinjstvo mnogo razlikuje od njenog, zbog čega joj je krivo.

– Kao mala djevojčica obožavala sam da se igram u parku u Novom Pazaru sa svojim drugarima. Često smo vrijeme provodili napolju i bezbrižno šetali ulicama. Žao mi je što Jaman i Javuz ne mogu da imaju takvo djetinjstvo ni da osjete čari takvog odrastanja. Ne mogu normalno da šetaju ulicama i da idu u državnu školu.

Kako je objasnila, jedna od najvećih želja joj je da sinove lijepo vaspita i da od njih napravi prave džentlmene.

– Kada idem s njima u kupovinu, dajem im da nose torbe, kada odemo u neki restoran na ručak, njima dam karticu da oni plate. Želim da kada odrastu budu pravi kavaljeri. Oni su dječaci i moraju da budu čvrsti. Ne plaču za mnom kada dođem u Beograd jer znaju da njihova majka ovdje ima posla i da će se brzo vratiti kući.

Pop zvijezda je priznala i da je u Istanbulu često usamljena, te da bi se rado preselila u Srbiju, piše Blic.

– Često sam sama u Istanbulu i osjećam se usamljeno. Onda uzmem da pišem pjesme – otkrila je pjevačica u emisiji “Balkanskom ulicom” kod Vesne Dedić.

Danas objavljeno

Bora Đorđević postao počasni građanin Čačka

Vanja A

Bajaga otkrio koja greška se krije u legendarnoj pjesmi “Tamara”

Vanja A

“Žao mi je, kasniš”

Vanja A

Ostavite komentar