Često je u pjesmama govorila o smrti: Preminula mlada reperka u usponu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Često je u pjesmama govorila o smrti: Preminula mlada reperka u usponu

Chynna, hip-hop muzičarka u usponu koja je karijeru počela kao model, a zatim se istakla i talentom za muziku, preminula je u sredu u rodnoj Filadelfiji, potvrdio je njen menadžer Džon Miler, dodajući da je uzrok smrti još uvek nepoznat. Imala je samo 25 godina.

Reperka je bila poznata po svojim solo radovima, ali i saradnji s hip-hop kolektivom ASAP Mob, a u svojim pesmama je često govorila o smrti.

Vest o njenoj smrti šokirala je hip-hop svet, a mnogi se od nje opraštaju na društvenim mrežama. “Bila je izuzetno inspirativna i jedinstvena umetnica i osoba”, rekao je Miler. Chynna je počela da se bavi manekenstvom sa 14 godina, nakon što su je otkrila agencija Ford Models, za koju je radila tri godine. Kada je imala 15 godina, Chynna se na Twiteru javila reperu ASAP Yamsu i zamolila ga za saradnju. Počela je da objavljuje pesme i da nastupa sa ekipom ASAP Mob.

Njene pesme su preslušane više miliona puta na muzičkim platformama SoundCloud i Spotify, a među njenim hitovima nalaze se pesme “Selfie” i “Glen Coco”.

Danas objavljeno

Kelvin Klajn uživa sa dečkom – muzika, vino, salata

Zeljka

Da li su PAUCI dobri ili loši za kuću? Mogu da ukažu na OVAJ veliki PROBLEM u domu

Zeljka

Princeza Dajana je uvijek poručivala SPECIFIČNU KAFU: Kako je glasila porudžbina

Zeljka

Ostavite komentar