Čestitaću Bajdenu, pobjeda Trampa bila bi bolja za Srbiju - BIGportal.ba
Region Vijesti

Čestitaću Bajdenu, pobjeda Trampa bila bi bolja za Srbiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras o pobedi Džoa Bajdena na predsedničkim izborima u Americi.

  • Slušao sam razne kritike. Razlikuju se ljudi: oni koji imaju moral i čast i oni kojima su to nepoznate kategorije. Napadaju me što sam hvalio Trampa. Neću odustati od toga. Nikada o Bajdenu nijednu ružnu reč nisam rekao, iako ga poznajem bolje od Trampa.

Video sam se sa njih četiri-pet puta. Rekao sam i mislim i govorim večeras da je bolje za Srbiju da je Tramp pobedio. Ali neću govoriti loše o Bajdenu. Trudiću se da imamo što bolju saradnju – rekao je Vučić.

On je dodao da su njegovi “lični odnosi sa Bajdenom bolji nego sa Trampom”.

Vučić je zahvalio Trampu, Ivanki Tramp, Ričardu Grenelu, Robertu O’Brajenu.

  • Hvala im na tome što su hteli da nas čuju, da nas saslušaju. Mali miševi pobegnu kada se objave rezultati, razlikujem se od njih jer imam veliko srce. Cena koju ću da platim je mala u odnosu na to da hoću da sačuvam obraz svoj, svoje dece i svoje zemlje.

Sačekaću do ujutru i ujutru ću zvaničnu čestitku da uputim. Ne mogu da budem u prvih 50 belosvetskih koji se guraju da čestitaju. Suviše sam mator i ponosan da bih to radio – rekao je on i dodao:

Mislili ste da ću da se tresem od straha pred Bajdenom. Ne tresem se ni pred svojom decom, ni pred bogom. Sram bilo one koji misli loše svojoj zemlji – zaključio je predsednik Srbije.
(Blic)

Danas objavljeno

Ponovo blokada magistralnog puta Nikšić – Podgorica

M.

Biće rata? – “Ovo smo već vidjeli”

M.

Italija i Turska: Zategnuti odnosi

M.

Ostavite komentar