Česi redizajnirali Škodu Karoq - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Česi redizajnirali Škodu Karoq

Škoda je objavila dve skice dizajna koje prikazuju redizajnirani Karoq.

Kompaktni SUV model češkog proizvođača automobila – prvi put predstavljen pre četiri godine, 2017. – sada je doživeo nadogradnju dizajna i tehnologije. Njegova digiotalna prezentacija medijima održaće se 30. novembra.

edna od dve skice dizajna prikazuje novi, još prepoznatljiviji prednji deo redizajnirane verzije modela Škoda Karoq. Škoda rešetka je šira i sada ima impresivne dvostruke letvice, kao i novi šestougaoni dizajn, sa širokim usisnikom vazduha ispod.

Prednja svetla su uža nego u prethodnoj verziji i protežu se sve do rešetke. Njihov dinamičan izgled naglašavaju redizajnirana dnevna svetla koja se sada sastoje od dva odvojena elementa. Ispod je druga svetlosna jedinica za svetla za maglu ili, u top varijanti, posebni LED modul. Ova konfiguracija prednjih svetala omogućava karakterističnu vožnju pri kojoj se u mraku otvaraju „četvore oči“.

Photo: Skoda

Druga skica prikazuje redizajnirani zadnji deo modela Karoq. Uz duži zadnji spojler i vizuelno ažuriranu zadnju pregaču s crnim difuzorom, zadnja svetla sada imaju i novi, oštriji dizajn. Kao i farovi, i zadnja svetla su stanjena i naglašavaju širinu vozila. U prepoznatljivom Škoda stilu, kristalna struktura daje poseban vizuelni efekat zadnjim svetlima, koja će zadržati svoju karakterističnu grafiku u obliku slova C.

Prilikom prezentacije modela 2017. godine, Škoda Karoq je predstavljen kao mlađi brat modela KODIAQ, a to je dovelo do toga da je Škoda napravila još jedan korak u implementaciji svoje SUV kampanje. Redizajnirani Karoq će svoju premijeru imati u digitalnoj medijskoj prezentaciji 30. novembra.

Danas objavljeno

Euro NCAP: Pet zvjezdica za Kineze

Vanja A

Ford slučajno otkrio novi automobil

Vanja A

Osnivač američke kompanije Nikola Motor svjesno obmanuo ulagače!

Vanja A

Ostavite komentar