Ćerke Krivokapića: Tjeraju nas da napustimo Srbiju! - BIGportal.ba
Region Vijesti

Ćerke Krivokapića: Tjeraju nas da napustimo Srbiju!

Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića uputile su danas medijima saopštenje.

Navodi se da se, nakon pisanja pojedinih beogradskih tabloida i “hajke koja je pokrenuta” na njihovu porodicu, a od danas i na njih dve lično, ne osećaju sigurno i da su o svemu obavestile crnogorske institucije koje se bave bezbednošću.

One dodaju da je strašno da ih neko tera da napuste Srbiju.

“Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dve lično, učinila da se ne osećamo sigurno i da je naš dalji boravak u Srbiji za nas neizvestan”, navele su ćerke crnogorskog premijera.

Naglašavaju da su o svemu obavestile institucije koje se bave bezbednošću u CG.

“Trenutno smo u CG, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija sa porodicom i službama koje u CG procenjuju našu bezbednost”, navele su one.

Krivokapićeve kćerke dodaju da razumeju da politika na Balkanu ponekad podrazumeva i poneku težu reč, ali, navode, da to što se kroz medije u Srbiji radi njihovoj porodici, više nije politika.

“To je čist linč. Nas niko nije terao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo. Učinile smo to iz ljubavi. Zato je strašno da nas sada neko tera da napustimo državu i grad koje smo voleli kao svoje”, navele su one.

Navode da žele da zahvale svim prijateljima u Srbiji, svim dobrim ljudima koji su ih zvali da im pruže podršku i kažu da su dobrodošle u Srbiji.

“Tu Srbiju i taj Beograd smo zato i izabrale za mesto u kojem želimo da živimo”, navode one.

(Tanjug)

Danas objavljeno

Sijarto: EU treba da iskoristi svaku priliku za dijalog sa Rusijom

M.

Novi zakon: Za dezertere deset godina zatvora

M.

Kadirov predložio mobilizaciju polovine pripadnika saveznih snaga

M.

Ostavite komentar