Ćerke Frenka Sinatre mafijaškim metodama zastrašivale holivudsku zvijezdu: U paketu glava bez tijela - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ćerke Frenka Sinatre mafijaškim metodama zastrašivale holivudsku zvijezdu: U paketu glava bez tijela

Ćerke legendarnog pjevača Frenka Sinatre poslale su glumcu Reju Lioti lažnu konjsku glavu, nakon što je odbio da glumi njihovog oca u televizijskoj mini-seriji koju snimaju.

Glumac je tokom gostovanja u američkoj seriji “Džej Lenos Geridž” objasnio da je jednog dana dobio, kako kaže, čudan paket od Sinatrinih ćerki – Nensi i Tine.

U paketu se nalazila lažna konjska glava, koja je bila “mali znak pažnje” zato što je glumac odbio ulogu u njihovom serijalu, a prihvatio u filmu “Ret pek”

“Snimali smo film, i ja sam dobio pošiljku u kojoj je bila konjska glava”, kaže Rej Liota.

“Očigledno je bila lažna glava, ali je bila konjska. Ali, znate, kada dobijete konjsku glavu – to znači da ste ‘gotovi’.”

Inače, “srdačan poklon” koji je američki glumac dobio od Nensi i Tine predstavlja referencu na scenu iz kultnog filma “Kum”, u kojem je odrubljena konjska glava poslata kao fizičko otjelotvorenje pretnje Džeku Volcu, nakon što je on odbio zahtev od porodice Korleone.

“Njihova poruka je bila jasna: ‘Mogao si da prihvatiš ulogu u filmu, a nisi mogao da prihvatiš u našoj seriji”, zaključuje glumac.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Nekoliko načina kako dobro oprati višekratnu bocu za vodu

Vanja A

Margo Robi učesnica nasilnog incidenta

Vanja A

Kako se riješiti dosadnih smrdibuba prirodnim putem?

Zeljka

Ostavite komentar