Ćerka Željka ŠAŠIĆA i Sonje Vuksanović je nova modna ikona - BIGportal.ba
Ex Yu

Ćerka Željka ŠAŠIĆA i Sonje Vuksanović je nova modna ikona

Ćerka proslavljenog pevača i Sonje Vuksanović, Sofija Šašić sve je prisutnija u srpskom džet-setu

Sofija Šašić je nova modna ikona srpske prestonice. Naime, ćerka slavnog pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović, nekadašnje supruge Ace Lukasa  izrasla je u pravu lepoticu, koja je slika i prilika svoje majke. Sa samo dvadeset godina postala je “Instagram” zvezda, koja se bavi modom i ima neverovatno istančan ukus.

09, June, 2021, Belgrade – “Idea creative agency” led by Helen Babic and Ivana Stankovic celebrated a year of work on the raft Tag. Sofija Sasic. Photo: PVJ/ATAImages 09, jun, 2021, Beograd – Ideja creative agency koju vode Helen Babic i Ivana Stankovic proslavila je na splavu Tag godinu dana rada. Photo: PVJ/ATAImages


Foto: Ataimages

Sofija Šašić prisustvovala je sinoć jednoj proslavi na jednom splavu reci Savi, koji je između ostalog oreganizovala slavna manekenka Ivana Stanović. Za tu priliku odabrala je pravi letnji, lepršavi kompletić sačinjen od kratke top majice i mini suknjice.

Pored toga, ponela je i uske, kratke čizmice u crvenoj boji i malu tašnicu, u sličnim nijansama.


Foto: Ataimages

Modna dizajnerka

Sofija je, po svemu sudeći, od majke nasledila i osećaj za modu, pa je izuzetno uspešna u poslu kojim se bavi. Naime, ova dvadesetogodišnjakinja ima iza sebe modni brend “F…Famous”, a njene modele nose brojne poznate ličnosti.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar