Ćerka tražila oca da joj kupi higijenske uloške, njegov odgovor postao hit na Twitteru - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ćerka tražila oca da joj kupi higijenske uloške, njegov odgovor postao hit na Twitteru

JEDNOG tatu iz Walesa prozvali su legendom na Twitteru nakon što je njegova kćerka objavila screenshot poruka koje su razmijenili, a u kojima ga je tražila da joj kupi higijenske uloške u trgovini.

Korisnica Twittera iza nadimka @niamhpemx, čije je pravo ime Niamh, tražila je oca Andrewa da joj kupi uloške, a njegova reakcija postala je hit na toj društvenoj mreži. “Možeš li mi uzeti neke uloške s krilcima prije nego što se radnja zatvori, molim te”, pisalo je u poruci koju je Niamh poslala ocu.

“Crna ribiz ili limeta”, napisao je otac referirajući se na ljubičasto i zeleno pakovanje, a njegov odgovor postao je viralan.

https://twitter.com/niamhpemx/status/1180860630741458945?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1180860630741458945&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2124924

“Genijalan odgovor vašeg oca i drago mi je vidjeti da nije oklijevao”, jedna je od reakcija na Twitteru gdje su tatu mnogi prozvali legendom. Mnogi su bili i puni pohvala za njezinu bliskost s ocem. “Sjajno je da ste toliko bliski da ti nije neugodno to ga pitati. On je legenda!”, još je jedan od komentara na Twitteru.

No, nisu njezin zahtjev svi podržali – neki su ga nazvali “čudnim i neugodnim”. Niamh je njima odgovorila: “1. On je dosad živio samo sa ženama, mojom sestrom, mamom, svojom sestrom i svojom mamom. 2. Bila sam na poslu do 5, a radnja se zatvara u 4 u NEDJELJU. Ne vozim, a ni moja mama. 3. 2019. je, a ne 1969”, odgovorila je, a i mnogi drugi su joj stali u obranu.

Index

Danas objavljeno

Naučnici u Belgiji traže volontere koji će “slušati zvezde”

Vanja A

Ukrajinski mačak preživeo „pranje“ u veš mašini

Vanja A

One bi da vode ljubav na otvorenom, oni da snimaju “akciju”

Vanja A

Ostavite komentar