30. Marta 2021.

Ćerka SLAVNOG REPERA pronađena obešena, evo šta je prethodilo tragediji

Big Portal

Ćerka bivšeg člana benda “Massive Attack” Mina Topli-Bird nastupala je sa svojim bendom u Njukaslu nekoliko dana pre nego što je pronađena mrtva u bolnici Vest Park u Darlingtonu. Detektiv Džon Tajrs rekao je da je mlada žena mislila da joj se na poslednjem nastupu sa grupom “404”, koji je prošao veoma loše, publika “nasmejala”, piše “San“.

Ćerka slavnog repera Trikija Mina Topli-Bird izvršila samoubistvo, istragom se otkrilo šta je prethodilo tragediji

Nakon toga je pevačica sišla sa voza u Darlingtonu, a prijatelj i kolega iz benda Brendon Marfi odvezao ju je u bolnicu nakon što je pokušala da hoda ispred automobila, pokazala je istraga. Kada su stigli u bolnicu, Mina je pokušala da naudi sebi.

Reper Triki

Marfi je rekao da je primetio tokom nastupa da se Mina ne oseća dobro. Pokušao je da brine o njoj, istakao je u izjavi. Otkrio je i da mu je pevačica tokom putovanja vozom u London rekla da je pokušala da otvori vrata voza koji je bio u pokretu. A kada je sa njom stigao u Darlington, nazvao je njenu baku koja mu je rekla da je odveze do najbliže bolnice. Mina nije pila alkohol niti je uzimala narkotike, naglasio je Marfi i dodao da njegova prijateljice ove supstance nije uzimala najmanje godinu dana pre smrti, svesna njihovog uticaja na njeno zdravsteno stanje, navodi “Gardijan“.

Mrtvozornik Džejms Tompson izjavio je da je pevačica nekoliko godina bolovala od mentalnih bolesti, tokom njenih poslednjih dana života o njoj su brinuli medicinski radnici bolnice u Darlingtonu.

Bolnica je saopštila da je Mina Topli-Bird pronađena mrtva u bolničkoj sobi, u 16 časova, osmog maja 2019. godine. Pokušavali su da je spasu, ali bezuspešno.

Klinički psiholog Sonja Barouz koja je lečila pevačicu od psihoze, rekla je da je Mina verovala da zaslužuje da umre zbog loših stvari koje je uradila.

Pokrenuta je istraga povodom njene smrti, u naredna četiri dana ispitivaće se njen dolazak u Darlington, prijem u bolnicu, način na koji su zdravstene službe u Londonu saznale o njenom stanju i način na koji je njeno telo prebačeno u britansku prestonicu.

Reper Triki je 2003. nastupao na novosadskom Egzitu, a 2011. boravio je u Beogradu zbog promocije albuma “Mixed Race”.

Žena.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare