Ćerka Rudija Džulijanija: Trojke su me učinile boljom osobom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ćerka Rudija Džulijanija: Trojke su me učinile boljom osobom

Dok je njen otac ponosni konzervativac koji brani Donalda Trampa, Kerolajn Džulijani potpuno je posvećena individualnoj slobodi, pa je u novom eseju detaljno opisala svoje iskustvo seksualnog “jednoroga”, osobe koja obožava da ima intimni odnos s drugim parovima.

Kažu da jabuka ne pada daleko od stabla, ali u slučaju kontroverznog američkog advokata i političara Rudija Džulijanija, bivšeg gradonačelnika Njujorka, i njegove ćerke Kerolajn, ta je izreka daleko od istine.

Ona je scenaristkinja i redateljka čiji se radovi uglavnom bave pitanjem mentalnog zdravlja i ljudske seksualnosti. Već se godinama otvoreno deklariše kao biseksualka, a za magazin “Vanity Fair” sada je napisala esej o nečemu što bi većini bilo neugodno da prizna čak i najbližima – obožava trojke.

“Upoznala sam devojku koja je želela da budem dominantna nad njom, ali da budem submisivna njenom dečku. I to mi se svidelo. Oduvek sam tražila nekoga ko će me voleti zbog moje divljine”, kaže ona.

Prvi susret je bio pomalo neobičan, jer je troje ljudi moralo da pronađe zajednički jezik, ali brzo su shvatili da se dobro sporazumevaju. Kako za stolom, tako i u krevetu.

“Trojke su me učinile boljom osobom”, rekla je ona.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Sumanuto: Kardi Bi kupila ćerki poklone od 29 hiljada dolara

Vanja A

Balensijaga i Ramštajn – saradnja koju niko nije želio

Vanja A

Četiri dana nakon Philipove smrti kraljica se vratila dužnostima

Vanja A

Ostavite komentar