Ćerka Monike Beluči je prava ljepotica - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ćerka Monike Beluči je prava ljepotica

Najstarija ćerka italijanske glumice i modela krenula je majčinim stopama. Reklama koju je snimala prošle godine za poznati italijanski brend konačno je izašla, a ova 15-godišnjakinja pokupila je brojne pozitivne komentare za svoj talenat i lepotu koju je nasledila od majke.

Deva Kasel, ćerka italijanske glumice Monike Beluči i glumca Vensana Kasela ima tek 15 godina, a već joj predviđaju uspešnu karijeru. Svake godine je sve sličnija majci koja je nebrojeno puta proglašena jednom od najlepših žena na svetu.

U reklami za novi miris “Shine” lepa Deva izvrsno se snašla u ulozi modela pa blista.

Prvi projekat za Dolce & Gabbana snimila je još prošle godine, a rezultat je ugledao svetlost dana tek sada. Devinu lepotu, ali i talenat za poziranje pohvalili su mnogi, a neki od njih još uvek ne mogu da veruju koliko liči na majku.

Inače, Monika uz Devu ima još jednu ćerku, desetogodišnju Leonie, a tadašnjeg supruga Vensana Kasela upoznala je 1996. na setu filma ‘The Apartment’. Venčali su se 1999., a 2004. rodila se Deva, a 2010. Leonie. Ipak, njihova ljubav nije potrajala pa su se razveli u avgustu 2013. godine.

Monika je par godina nakon razvoda pronašla novu ljubav – francuskog umetnika i scenografa Nikolasa Lefebvrea s kojim se prvi put pojavila u javnosti na Šanelovoj reviji 2019. godine., iako su ljubavi još od 2017.

B92

Danas objavljeno

Ambasador Italije u BiH učio da pravi pitu

D

Šta nam donosi sezona Vodolije?

D

Prvi pun mjesec 2021. učiniće da se osjećamo ultra dramatično

D

Ostavite komentar