Ćerka Merime Njegomir na internetu postala predmet šale i ismijavanja - BIGportal.ba
Ex Yu

Ćerka Merime Njegomir na internetu postala predmet šale i ismijavanja

Za razliku od majke Merime Njegomir, koja je javnosti postala poznata kao pjevačica, njena nasljednica Jelena Njegomir Grahovac pažnju javnosti skreće na sramotan način. Ona na svom Jutjub kanalu redovno objavljuje video-snimke u kojima ubjeđuje ljude da može da im pomogne da zarade novac ne radeći ništa, zbog čega je postala predmet sprdnje…

Za razliku od majke Merime Njegomir, koja je javnosti postala poznata kao pjevačica, njena nasljednica Jelena Njegomir Grahovac pažnju javnosti skreće na sramotan način. Ona na svom Jutjub kanalu redovno objavljuje video-snimke u kojima ubjeđuje ljude da može da im pomogne da zarade novac ne radeći ništa, zbog čega je postala predmet sprdnje i podsmijeha!

U pitanju je klip u kome Jelena izvodi takozvano tapkanje po glavi, licu, vratu i pazuhu ne bi li bolje “vibrirala” i privukla novac u svoj život. Merimina ćerka već godinama je u ovom poslu i zarađuje od očigledno naivnih ljudi koji, kao i ona, žele “hljeba bez motike”. Jelena, pored Jutjuba, organizuje i seminare na kojima ljude uči da “vibriraju” i to naplaćuje oko 40 evra.

Jedan od videa postao je viralan na društvenim mrežama. Dok se prstima tapka po akupresurnim tačkama, Jelena izgovara afirmacije.

– Ja volim novac i rado ga dajem, a on mi se umnogostručeno vraća. Univerzum je pun obilja. Kad god mi nešto zatreba, znam da će mi biti obezbijeđeno. Moji prihodi konstantno rastu. Ja zaslužujem novac i ja volim novac – govori ona, dok se njena majka Merima nije javljala na telefon kada smo je zvali da prokomentariše ćerkinu djelatnost.

Inače, istim metodama kao Jelena služi se i njena poznatija koleginica Ana Bučević iz Hrvatske, koju je prije nekoliko mjeseci tamošnje ministarstvo zdravlja optužilo za nadriljekarstvo.

https://www.instagram.com/p/BpHJdshAozj/

Jelena i Ana su prijateljice, što pokazuju i profili na društvenim mrežama.

– Možda je naložio Milan Tarot da ovo radi. Jedino logično.

– Moram da je pitam za dilera!

– Dok je Merima pod šatrom, može da se lupa redovno, pare stižu.

– Keva je tako tapkala za stan, za drugi stan, za treći stan, za vikendicu, za struju. To je keva naučila, radi garant.

– Tehnika se koristi u sasvim neke druge svrhe, a ne za prizivanje novca! Zbog toga je sve ovo što radi Njegomirka smiješno i nebulozno.

– Kakva sam ja budala. Godinama već idem na posao, radim kao 4 crnca, a dovoljno je da odradim malo hokus pokus i lova kreće ka meni. Hvala što ste mi otvorili oči.

– Lopatu u ruke, sestro slatka. Nema ništa od mađije.

SVET /Foto: PRINTSCREEN

Danas objavljeno

Glumica Milena Radulović u Tužilaštvu pet sati davala izjavu

D

DžUKELA JEDNA, SRAM DA GA BUDE: Radmilu Živković potresle ispovesti mladih glumica, uputila oštre reči Miki Aleksiću

D

TRGOVALI STE NAŠIM DJEČIJIM TELIMA: Jeziva ispovjest sarajevske glumice, Milenina borba je ohrabrila da progovori

D

Ostavite komentar