Ćerka Džonija Depa i Vanese Paradis postala prava ljepotica - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ćerka Džonija Depa i Vanese Paradis postala prava ljepotica

​Mnogi tvrde da je ljepotu naslijedila od majke. Mlada američka glumica i ćerka Džonija Depa i Vanese Paradis, Lili Rouz (22) nedavno se prošetala Njujorkom, a tom prilikom zapala je u oči paparaca. Lili, koja već neko vrijeme radi kao manekenka od 2015. godine je ambasadorka luksuznog brends “Šanel”. Osvojila…

​Mnogi tvrde da je ljepotu naslijedila od majke.

Mlada američka glumica i ćerka Džonija Depa i Vanese Paradis, Lili Rouz (22) nedavno se prošetala Njujorkom, a tom prilikom zapala je u oči paparaca.

Lili, koja već neko vrijeme radi kao manekenka od 2015. godine je ambasadorka luksuznog brends “Šanel”. Osvojila je modni svijet svojom prirodnom ljepotom, a mnogi se slažu da dosta podsjeća na svoju majku, slavnu francusku pjevačicu Vanesu Paradis. Takođe, oprobala se i na filmskom platnu i glumila je u ostvarenjima kao što su “Tusk”, “The dancer”…

Nedavno su je paparaci uslikali kako šeta ulicama Njujorka jednoj tipičnoj ljetnjoj kombinaciji – majici na bretele i šorcu. Krajnje opušteno i mladalački.

Takođe, u svijetu mode Lili je veoma tražena manekenka.

Iako mnogi ocjenjuju da poslove dobija zbog poznatih roditelja, modne kampanje koje je radila, kao i naslovne strane mnogih magazina govore da je veliki profesionalac.

(B92)

Originalni članak

Danas objavljeno

Nesvakidašnji prizor sa parkinga u Dalmaciji nasmijao ljude

Vanja A

Nakit koji licu daje eleganciju: Velike okrugle naušnice su pravi izbor za svaku sezonu

Vanja A

Sila Turkoglu iz serije “Amanet”: Uspjeh serije me usrećuje

Vanja A

Ostavite komentar