Ćerka Aleka Boldvina: "Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ćerka Aleka Boldvina: “Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće”

Ajrland Boldvin (26), ćerka Aleka Boldvina, odgovorila je Kendis Ovens, političkoj komentatorki koja je na Tviteru napisala spornu objavu u kojoj komentariše prošlonedeljni incident u kome je glumac slučajno ubio 42-godišnju snimateljku Halinu Hačins tokom snimanja njegovog filma “Rust”.

Manekenka i ćerka 63-godišnjeg glumca oglasila se juče na Instagramu, ubrzo nakon što je Kendisin tvit, u kojem se navodi da bi pucnjava bila “poetska pravda” za Aleka da nije bilo žrtava, postao viralan. Ajrland je političku komentatorku nazvala “odvratnom i mrskom osobom”.

“Ti si najodvratnije, kancerogeno, ljudsko biće na koje sam ikada naišla”, napisala je Ajrland uz fotografiju Kendis.

“Bez obzira na vaša uglavnom loša mišljenja, činjenica da ne poštujete život žene koja je slučajno i tragično ubijena…Sram vas bilo”.

Manekenka se tu nije zaustavila. Ona je takođe odgovorila tako što je podelila sliku Kendisinog celog tvita u kome piše:

“Alek Boldvin je proveo 4 godine posvećen prikazivanju Donalda Trampa i njegovih pristalica kao zlih ubica. Ono što se dogodilo Aleku bio bi primer poetske pravde da nije bilo stvarnih nevinih ljudi koje je on ubio. Molite se za njihove porodice. Jako tužno”.

Uz sliku Kendisine objave na Tviteru, Ajrland je napisala da joj je potreban odmor na Instagramu i da se “stidi da udiše isti vazduh kao ova žena”.

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar