11. Februara 2022.

Čening Tejtum kaže da se neće depilirati zbog uloge

Big Portal

Gostujući u sredu u emisiji “Jimmy Kimmel Live!”, glumac je rekao da planira da odustane od depilacije tela za svoju predstojeću ulogu u filmu “Poslednji ples Magičnog Majka” u pokušaju da prikaže trenutne ukuse kada je u pitanju negovanje muškaraca.

“Menjamo se sa vremenom, a ja neću da radim depilaciju. Biću prirodan. Malo dlaka je u redu”, rekao je Tejtum.

Iako se čini da nema dostupnih statističkih podataka o plesačima, članak Los Anđeles Tajmsa objavljen u decembru nagoveštava sveukupni porast popularnosti dlaka na grudima među muškarcima.

“Naravno, depilirane grudi su i dalje cenjena roba u južnoj Kaliforniji”, napisao je novinar Dejv Šiling.

“Ali vaga naginje ka prirodnom. Dlake na grudima su nešto što poistovećujemo sa prošlošću, sa prošlim danima onoga što je značilo biti seksualno, elegantno biće 20. veka”.

“Magični Majk” iz 2012., u kojem su takođe glumili Met Bomer, Džo Manganijelo i Metju Mekonahi, bio je delimično zasnovan na Tejtumovim stvarnim iskustvima kao stripera.

Nastavak, “Magični Majk XXL”, stigao je tri godine kasnije. Navodi se da su ova dva filma zajedno zaradila 300 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

Iako Tatum nije otkrio mnogo tačaka zapleta u svom razgovoru sa Kimmelom, rekao je da se nada da će novi film biti “Super Boul filmova o striptizu” i da će uključivati najbolje plesače na svetu kao i stvarno jak ženski glavni lik.

Novi film režiraće Stiven Soderberg po scenariju Rida Kerolina, koji je napisao i prva dva filma u serijalu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare