24. Aprila 2021.

Čeferin: Uz UEFA ili sankcije, Peres: Mladima je fudbal dosadan

Big Portal

Predsednik UEFA–e Aleksandar Čeferin je poručio kako će klubovi morati da odluče da li žele da budu deo Superlige ili Lige šampiona i najavio sankcije za sve one koji neće biti uz UEFA.

Evo šta je rekao Čeferin:

“Jasno je da će klubovi morati da se odluče i kažu da li žele u Superligu, ili Ligu šampiona. Kada su u pitanju kazne još uvek čekamo pravnike kako bismo doneli najbolju odluku, ali sigurno je da će svi snositi posledice za svoje odluke i to dobro znaju. Nije isto za one koji su priznali svoje greške i napustili projekat. Ostali takođe znaju da je čitava priča propala, ali ne žele da to sebi priznaju”, kaže Čeferin.

Florentino Peres se oglasio nakon ovih reči Čeferina:

“Živimo u demokratskoj Evropi i niko ne bi trebao da razmišlja o tome. U ovom trenutku razmatramo nove korake za Superligu. Možda bi najbolje bilo da po četiri najbolja tima iz liga uđu u takmičenje. Nešto moramo da učinimo jer mladi igrači odlaze iz fudbala jer im je dosadan u odnosu na druge stvari. Četiri milijarde navijača širom sveta gleda fudbal i polovina njih navija za klubove iz Superlige”, rekao je prvi čovek Reala.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare