Cecin saradnik nakon 26 godina otkrio tajnu sa snimanja albuma - BIGportal.ba
Ex Yu

Cecin saradnik nakon 26 godina otkrio tajnu sa snimanja albuma

Dejan Milićević je tokom karijere duge trideset godina radio sa svim estradnim zvezdama, pa tako puno puta i sa Cecom Ražnatović za koju kaže da je veliki profesionalac.

Poznato je da je radio sa Cecom i na njenom albumu “Fatalna ljubav” iz 1995. godine na kojem je na omotu, a i u spotu, imala zalizanu kosu i svi se dobro sećamo kako je izgledala.

Ceci je ovo bio sedmi studijski album, a Dejan je ispričao jednu anegdotu s pevačicom, za koju kaže da mu je jedna od onih kojih se uvek rado i sa osmehom seti.

“Anegdota koja mi je naj… Gde vidiš da je neko surovi profesionalac… Dogodila se kada smo Ceci radili omot za album ‘Ljubav fatalna’. Slikali smo garažu na Obilićevom vencu, našli smo to jedno mesto gde treba da se slika, i u momentu je Ceci trebalo da se zaliže kosa. Mi nismo imali ništa, jer smo istrčali iz studija gde smo se spremali… I frizerka kaže da nije ponela ništa, da ide u studio… Gde ćeš da ideš u studio sad, Ceca žuri, mora da ide…”, prisetio se jedan od najpoznatijih fotografa, pa nastavio priču.

“I Ceca vidi baricu i kaže: ‘Pa, evo ti, uzmi vodu odavde!’. I mi svi tajac, šta sad? I Ceca kaže: ‘Ma, uzmi, žurim, uzmi tu vodu’! I ona (frizerka) umoči u baricu ruke i zaliže joj kosu. To je kada je neko surovi profesionalac i kada je bitno da se završi posao da se što pre svi oslobodimo”, ispričao je Dejan Milićević u emisiji “Grand magazin”.

Danas objavljeno

Otpjevao jedan od najvećih hitova, potom se povukao iz javnosti: Vratio se u velikom stilu

Zeljka

Ceca Ražnatović otkrila u kakavim je odnosima sa Darom Bubamarom

Zeljka

Nataša NINKOVIĆ o teškim: “Dvije godine sam se pripremala kod PSIHOLOGA”

Zeljka

Ostavite komentar