27. Septembra 2021.

CECIN prvi intervju nakon smrti Marine Tucaković: “Prva sam saznala da je preminula”

Big Portal

Slavni srpski tekstopisac marina Tucaković preminula je nedavno u 67. godini života nakon višegodišnje borbe sa kancerom, a potom i komplikacija sa korona virusom. NJenu karijeru obeleežila je saradnja sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koja je za nju napravila najveće hitove.

Prvi put nakon smrti svoje prijateljice, Ceca je danas za jednu televizijsku emisiju dala svoj prvi intervju i otkrila detalje iz poslednjih dana života svalnog tekstopisca.

– Ona je obeležila naše živote. Jedna ogromna žene, jedan veliki talenat i jedan nenadmašiv gubitak za našu scenu. Ona je bila moja velika, kako privatna tako i poslovna podrška – sa knedlom u grlu priča Ceca ražnatović.

– Nažalost ja sam prva saznala da je ona preminula. Zvala sam bolnicu Dragiša Mišović da proverim njeno stanje i oni su mi saopštili da je pre 15 minuta preminula. To je bio šok. Ja sam izgubila jednog velikog prijatelja – objašnjava  popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. 

Ističe i da Marina Tucaković nikada nije patetisala, nikada se nije žalila, a nakon gubitka sina i te boli uspela je da sve to pretoči u pesme i od toga napravi nešto vredno.

– Posledi put smo se čule četiri ili pet dana pre njene smrti i dogovorile smo se da se vidimo naredne nedelje. Kada smo završile razgovor prošle me je jeza i neke crne misli u sekundi, kada sam samo pomislila da je više neću videti. I tako je bilo – na ivici suza prepričava ova velika balkanska zvezda.

Posebno je ponosna na činjenicu da je Marina Tucaković u svom poslednjem intervjuu istakla da je saradnja sa Cecom imala posebno mesto u njenom životu i u njenoj karijeri. Kako ističe, Marina Tucaković i Futa promenili su njenu energiju, energiju koju je ona slala svojoj publici kroz svoje najveće hitove.

– Mi smo imali tu čaroliju između nas i to je neponovljivo. Za ove 34 godine koliko sam na estradi, nisam čula da neko tako piše, da ima takav način izražavanja – zaključila je Ceca Ražnatović.

Ipak, ona priznaje da neke pesme nije želela da otpeva, ali da je to učinila samo zbog Marine Tucaković, jer je imala veliko poverenje u nju i njen ukus.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare