Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula! - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Aleksandar Milić Mili nikad do sada nije javno govorio o razlozima prekida dugogodišnje saradnje sa Cecom Ražnatović, kojoj je zajedno s pokojnom Marinom Tucaković napisao najveće hitove u karijeri.

Ipak, u razgovoru za Kurir Stars, kompozitor je otkrio da je on Ceci platio koncert na Ušću i da je za taj nastup iskeširao čak 600.000 evra.

– Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovek koji se svojih obećanja drži do besvesti. Ja ne mogu da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Takav sam čovek. Čim se u saradnji pojavi neka nezahvalnost i potcenjivanje, ja dalje ne mogu da nastavim s tim. Odmah sam “izleteo” iz tog projekta, nikakvu taktiku nisam imao kad su takve stvari u pitanju. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga – otkrio nam je Mili.

Lepa Brena

Aleksandar se osvrnuo i na saradnju s Lepom Brenom, kojoj je napravio jedan uspešan album.

– Godine 2008. dolazi u studio Lepa Brena, koja je za mene najbolja pevačica u istoriji naše muzike. Ja kad čujem šta sve može glasom – ona je u studiju neverovatno zahvalna. Iako ima taj spoljašnji štit i gard, ona sluša i menja se, šta god da joj kažeš, ona se daje iz sveg srca i sve snage. To je odlika velikih pevača. Uvek sam smatrao da njen vokal mora da ima mnogo bolje pesme i da mnogo bolje peva nego što to pokazuje u svojim pesmama – kaže kompozitor i dodaje da je s Brenom brzo prekinuo kontakt.

– Naša saradnja je počela sa albumom “Uđi slobodno”. To je šteta, krivo mi je što nismo nastavili saradnju. Ja sam i njoj rekao: “Još jedan ili dva moja albuma i mi punimo Ušće na keca.” Mislim da je tek te 2008. dobila pesme dostojne velike zvezde kakva je ona. I tu se desilo opet nešto po ličnoj osnovi, zamenila se energija, koja više nije bila produktivna, i zato je bilo bolje da se pozdravimo, jer nikad ne može iz loše energije da nastane nešto dobro – ispričao je Mili.

Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ražnatovićeva nije odgovorila na tvrdnje svog nekadašnjeg saradnika, iako smo joj juče poslali poruku. Ona je na snimanju emisije “Zvezde Granda” rekla da se sudi s Milićem i da joj on duguje mnogo para.

Takođe, ni Lepa Brena nije odgovarala na naše pozive.

(kurir.rs)

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar