Ceca se prisjetila početaka: Sa pet godina bila je prvi put na bini - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca se prisjetila početaka: Sa pet godina bila je prvi put na bini

U petak će se saznati i ko su ovogodišnji finalisti najpopularnijeg takmičenja na našim prostorima Zvezde Granda

Ceca Ražnatović, zajedno sa svojim kandidatima priprema se za polufinalno veče Zvezda Granda, koje se održava u petak, 24. juna.

Folk zvezda vredno radi na nastupima svojih takmičara, a pred predstavnicima medija, prisetila se i svojih početaka, koji s, kako je sama rekla bili veoma rano, sa punih pet godina.

Maja Milutinović i Alem Bajrović, koji su jedini se od Cecinih kandidata plasirali u polufinale, prezadovoljni su svojim mentorom:

– Najbolji mentor, upala nam je sekira u med, zaista ogromna čast raditi sa najvećom zvezdom na Balkanu. Učiti od najboljih i provoditi vreme sa tako velikim čovekom – rekla je Maja Milutinović kakva, a onda se prisetila trenutka kada je upoznala.

– Mislila sam, mi smo klinci, ko ima vremena, još nas je na početku bilo mnogo, prvi krug, mislila sam sa nama će raditi Ivana, Ceca če možda dolaziti ponekad, nećemo je ni viđati, međutim prva proba, mi svi tu sedimo, ona dolazi na vrata “Vau Ceca”, svi smo se pogledali, došla je Ceca”, tako je nasmejana došla, puna energije, izgrlila, izljubila, potpuno srdačna, ona je žena energija, kada uđe znate da je tu, sve procveta – kaže mlada takmičarka i dodaje da je imala veliku tremu zbog mentorke:

– Prvih par puta sam bila pod tremom, sada je mnogo lakše, sada se viđamo često, dosta radimo, dosta vežbamo, sada sam već opuštena, ali u početku je to bilo ludilo – kaže Maja i otkriva šta im je mentorka rekla pred polufinalnu emisiju:

Savet pred polufinale

– Osmeh, smejte se, budite opušteni, budite svoji, dajte energiju. Mi zaista svi u njenom timu znamo da pevamo, spram našeg mentora, trudimo se i vredimo, ono što je sigurno jeste da šaljemo i emitujemo tu lepu energiju, da se smejemo i da publika to oseti.

– To je malo grč i trema, ja sam prolazila kroz te formate kada sam počinjala, tako da ja potpuno mogu da uđem u situacije njihove, kako se osećaju, šta proživljavaju u svojim lepim glavicama i talentovanim, imam mnogo razumevanja, a mislim i da nisam mnogo stroga – rekla je Ceca o kritikama koje im retko kad upućuje, pa je dodala:

– Imam drugačiji pristup, ja sam ih birala, prosto znam šta sam izabrala, imam tolikog iskustva na sceni, prosto govor tela njihov mi govori, šta ja mogu i kakva je ličnost u pitanju, to je već stvar ogromnog iskustva kao što sam rekla, ta deca su pretalentovana, ne možeš da ih naučiš da pevaju, ako oni već to ne znaju, to su gluposti. Pokažu im se neke sitnice gde treba da isprave, tu nema ništa revolucionarno, da sam ih ja naučila da pevaju, ako ih majka ne rodi, od toga nema ništa – a onda je Ceca Ražnatović istakla od koga je ona dobijala savete kad je započela karijeru.

Cecini počeci

– Kao jako mlada sam krenula, mama mi je bila mentor, ispravljala mi je greškice, ja sam sa 5 godina stala na binu, sa 10 počela da nastupam na lokalnom nivou na veseljima, jer sam već bila zvezda na lokalnom nivou i čudo od deteta, sa 14 godina sam snimila prvi album, ostalo je istorija.

– Sa 5 godina prvi put na bini, pevačica se razbolela zbog koje je bilo organizovano to takmičenje, jer u to vreme, bili su strogi kriterijumi, ona je trebalo da bude pobednik tog takmičenja, da dobije papir da može da nastupa u nekom ekskluzivnom hotelu, ona se razboli, nisu imali pevačicu, mamine kolege su znale, jer sam u zbornici pevala, tražili su da dođem ja da pevam, kako Ceca da dođe ona je dete, ima 5 godina, prepašće se, ali neka izađe. Izašla sam kao prava pevačica, tako je krenuo moj put spontano, pesma koju sam pevala je izvorna “Jedno jutro rano kad zora zarudi, ustala je svekrva snaju da probudi” – zasmejala je Ceca sve prisutne anegdotom uz detinjstva.

Danas objavljeno

Miša Grof žestoko o Nikolini, tvrdi da je ona kriva za Vidojevu smrt: “Ako progovorim, ide u zatvor”

V.R.

Neverovatna cifra: Aleksandra Prijović pukla pravo bogatstvo na novi album

V.R.

Bajagina supruga: Sve pjesme posvetio njoj – u braku 40 godina

V.R.

Ostavite komentar