Ceca Ražnatović otkrila u kakavim je odnosima sa Darom Bubamarom - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca Ražnatović otkrila u kakavim je odnosima sa Darom Bubamarom

Pevačica progovorila o odnosu sa Darom Bubamarom

Ceca Ražnatović, nedavno je održala nastup u Kraljevu, gde je prisutnoj publici priredila veče za pamćenje.

– Ja sam presrećna, ne pamtim kad sam poslednji put bila u Kraljevu. Presrećna sam, ovakva euforija, divan koncert, istakla je Ceca i otkrila da li je zaljubljena:

– Ja sam srećna, zadovoljna, ispunjena žena. Dovoljno mi je da mi je porodica živa i zdrava, karijera je blistava. Bogu sam zahvalna na svim blagodetim, rekla je ona.

Ceca je takođe otkrila i u kakavom je odnosu sa Darom Bubamarom, koja je podsetimo pre nekoliko godina izgledalila odnose sa Jelenkom Karleušom, a sada važe i za najbolje prijateljice na estradi.

– Dara je moja dugogodišnja drugarice, mi smo drugarice sa početka devedesetih. To prijateljstvo nikad nije doživljavalo oscilacije, uvek je imalo zdrave temelje, ja nju obožavam. Ona mene uvek tako nasmeje. Pozitivna žena, puna pozitivne energije. I kod nje nikad nisam primetila ni gram zlobe prema drugim ljudima, samo gleda sebe, svoju porodicu i udri brigu na veselje. Što je prelepa osobina kod nje, samo širi pozitivnu energiju, ispričala je Ceca za emisiju “Ekskluzivno”.

Danas objavljeno

Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković, oglasio se otac pjevačice

Vanja A

Vanna iznenadila novom fotkom, fanovi pišu da je nisu prepoznali

Vanja A

Najseksepilnija Severinina izdanja zbog kojih joj mnogi zavide

Zeljka

Ostavite komentar