19. Februara 2022.

Ceca Ražnatović otkrila sa kim ne razgovara kada se ugase kamere u ZVEZDAMA GRANDA

Big Portal

Ceca Ražnatović je u jednom intervjuu podelila utiske kao član žirija “Zvezda Granda” i otkrila šta mora da poseduje pevač da bi njegovo ime imalo težinu u svetu muzike.

Kada se u javnosti pojavila infromacija da će Svetlana Ceca Ražnatović biti deo žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” svi su sa nestrpljenjem čekali emisije. Prošlo je šest meseci od kako je muzička zvzeda deo ovog šou programa, pa smo sa njom sumirali utiske o periodu koji je iza nje.

“Želim da budem realna”

– Veoma dinamičan. Mislim da gledaoci nemaju prilike da vide sve jer pored subotnje emisije iza nas stoji rad sa kandidatima u muzičkom studiju gde pred svaku emisiju radimo sa njima. Meni mnogo u tome pomaže Ivana Peters. Što se tiče emisija, trudm se da budem realna u komentarima, da kandidati ne napuste scenu besni ili tužni. Pre svega jer su tek na početku karijere i nije poenta da budu nesrećni, već da, kada im se ukaže šta su greške, se potrude da iste isprave.

Šta je najlakše, a šta najteže u radu sa kandidatima?

– Nekada je najteže odabrati pravu pesmu, a nekada nedostatak vremena. Volim da se posvetim kandidatima i dam svoj maksimum.

Šta je potrebno danas da bi neko bio zvezda?

– Mnogo je tu faktora. Svedoci smo da se na našim prostorima za proteklih nekoliko godina nije pojavila ni jedna velika zvezda. Zbog čega je to tako sigurno da bismo mogli da pričamo u nedogled. Za zvezdu mora da se poklopi mnogo stvari, od toga da budeš odličan pevač, do izgleda, harizme, stava i mnogo toga još. Naravno, potrebno je da se uloži mnogo truda i rada da bi se napravila zvezda. Bog vam da dar, na vama je da li ćete ga dalje razvijati ili nećete.

Čemu vi i Ivana Peters učite kandidate, na čemu potencirate?

– Da kada izađu na scenu daju 105 posto sebe. Trema je tu ogroman faktor koji ih sputava. Najveći problem je da im se objasni kako da se oslobode treme i da, ako i pogreše, nastave dalje. Svima se desi da pogreše i nama koji smo u muzici više od trideset godina.

Od Anastasije tražim maksimum

– Mislim da bih bila surovo stroga, baš kao kada sam sa njom u studiju kada snima pesme. Tada od nje tražim da izuvče svoj maksimum.

https://www.instagram.com/p/CYmB8TjqN0J/?utm_source=ig_embed&ig_rid=23eee099-01fa-48f4-9652-1c9ba107326a

Sa Milijem ne pričam kada se kamere ugase

– Trudim se da se za svoje kandidate borim maksimalno. Ne volim kada ne dobiju glas, a pogotovo kada im se jasno i argumentovano ne objasni gde su pogrešili. Lako je sedeti i pričati da nije valjalo ovo ili ono, ali pokaži kako je ispravno da bi svi mi koji navodno ne znamo, čuli tebe koji ispravno radiš. Sa Milijem ne komuniciram kada se kamere ugase.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare