24. Decembra 2021.

Ceca Ražnatović iskreno o prstenu i vjeridbi!?

Big Portal

Pevačica u emisiji ”Ekskluzivno” kaže da će Novu godinu dočekati sa svojom porodicom.

Ceca Ražnatović
FOTO: ATA IMAGES

– Ja ću ovu Novu godinu dočekati ne sa svojom publikom, već sa svojom porodicom, što je takođe prelepo. Znam samo da ću dobro da se opustim, da sipam sebi piće i da uživam u novogodišnjem programu, a kome se spava, neka spava – rekla je Ceca i dotakla se planiranih putovanja u 2022. godini.

– Ima prostora u januaru i februaru da se malo otputuje i da se odmori. Decembar je uvek prebukiran. Ja mnogo više volim uživanje pored mora, ali nekad nisam u prilici da izdvojim toliko vremena, ovde mi prijaju neke bliže destinacije poput Zlatibora i Kopaonika – kaže Ražnatovićeva, a o bolnim gubicima je poručila:

Bogdan Srejović
FOTO: ANA PAUKOVIĆ

– Zadnje dve godine su nam svima turbulentne i ogromne su oscilacije. Dešavale su se ljudima i lepe stvari, ali mnogo i tužnih. Nekoliko mojih kolega nas je napustilo i to su za sve nas bila neprijatna iznenađenja. Mnogo ljudi koje sam poznavala umrlo je od korone i jedva čekam da ovo ludilo prođe i nadam se da će uskoro to i da se desi, stvarno je dosta – kaže Ceca.

Pevačica je progovorila o odnosu sa Bogdanom, skupocenom prstenu i navodnoj veridbi.

– To su budalaštine, Bogdan i ja uopšte ne razmišljamo o takvim stvarima. Mi uživamo u našem odnosu i to je sve što imam da kažem – istakla je Ceca za “Ekskluzivno”.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare